Allods pare pytań

-Można dojść do czegoś nie płącąc?(jak trzeba zaplacic to ile?;p)

-Jaki jest max lvl?

-Jak ze spolecznoscia na serwerach PL?

1) Myśle że 40 złotych u takiej przeciętnej wystarczy. Dla mnie to szkoda mamony. Lepiej próbować samemu. ( tak na serio to dawać kaske musisz na bierząco, bo kasą ulepszasz runy, a poziomy z tego co wiem są nie ograniczone. Zawsze znajdzie się ktoś kto ma lepsze runy niż ty)

2) 51 poziom.

3) Średnio.(bardzo mała populacja, zostały tylko zgrane ekipy, które probują coś osiągnąć waląc kase na gre) Walcz koleś na serverach europejskich, tam gra więcej graczy.

Kłamstwo.

Nie po to można wymieniać golda na gpotato - czysty f2p jest przez to tylko, że niepłacący osiągnie to później

3) populacja jest duża wiele nowych graczy tak i jak i weteranów :)

1. Szczerze? Nie musisz wydawać prywatnych pieniędzy, ja np. stworzyłem bez wydawania runy 4 poziomu, co jest wprawdzie wystarczające

2.51, szybko się wbija jest dużo eventów na exp

3.Większość osób to ci starzy gracze z CBT, ale napewno znajdzie się ktoś z niższym lvlem :)

Pozdrawiam, Tachykir.

1. Szczerze? Nie musisz wydawać prywatnych pieniędzy, ja np. stworzyłem bez wydawania runy 4 poziomu, co jest wprawdzie wystarczające2.51, szybko się wbija jest dużo eventów na exp3.Większość osób to ci starzy gracze z CBT, ale napewno znajdzie się ktoś z niższym lvlem Pozdrawiam, Tachykir.

A to ciekawe. Idz pan na pvp to zobaczymy jak sobie radzisz. 4 poziom run to nic. Ludzie z 5-6 mają cię na strzała koleś, na tym to polega.

Owszem w gierce da się sporo osiągnąć nie płacąć, ale zawsze ten który płaci bedzie lepszy bejbe i to o dużo pod każdym wzgledem.

ja się przyłącze jak zaczynać grać to najwięcej ludzi jest gdzie? EU ? US? PL?

sam zaczynam na polskim, najwyżej bedzie migracja na eu :D

A to ciekawe. Idz pan na pvp to zobaczymy jak sobie radzisz. 4 poziom run to nic. Ludzie z 5-6 mają cię na strzała koleś, na tym to polega.Owszem w gierce da się sporo osiągnąć nie płacąć, ale zawsze ten który płaci bedzie lepszy bejbe i to o dużo pod każdym wzgledem.

to ze jest gra ktora oferuje nam pvp to nie znaczy ze ktos "Musi" uczestniczyc w nim

End-Game oferuje tez walki z bossami raidy instancje (mnostwo pobocznych questow)

a to jakie on pytania zadaje swiadczy ze dopiero zaczyna wiec moze bez problemu zrobić byle jaka postac builid jaki chce i "Testować"

i gdy dojdzie do end-game bedzie wiedział jak prawidłowo postac rozwinac zeby maxymalnie z niej wyciągnac korzysci z drugiej nowej postaci

mogl by mi ktos kto dlugo gra odpowiedziec?

chce zaczac grac ale ostatnio gralem chyba na EU czy PL i bylo pusto a wiatr wial ;p

Z ts/mumble fajnie sie gra z kims i w tej grze jest ciagle cos do roboty

Strasznie "oczojebna " :rolleyes: grafika i nawiązania do Związku Radzieckiego po stronie Imperium (czapki/hełmy ) -ale wczoraj dla porównania odpaliłem WoW-a -żeby zobaczyć co te 9 mln ludzi w nim widzi -nie wiem co widzi heh -wyłączyłem po dosłownie 3 min od zrobienia postaci ,jak to mówią 1 wrażenie się liczy i Allods wypadł 100 x lepiej , nie ma co się sugerować czyims zdaniem tylko samemu spróbować.

Edit : co to za krzaki zamiast liter ?? :blink:

Po stronie ligi sie fajnie gralo ^^

polecam grę na polskim serwerze w imperium :)

Również polecam polski serwer.Może szału z populacją nie ma ale tak źle jak niektórzy piszą też nie jest.

a da sie jezyk z PL na eng podmienic?

Wczoraj odpaliłem Allods Online, ciekawy jak to jest na prawdę z populacją na serwerach i niestety, ale bieda jest niesamowita. Na tym polskim serwerze, w godzinach wieczornych spotkałem raptem trzech nowych graczy, w tej pierwszej, początkowej lokacji. Miałem ogromną ochotę pograć w to, bo na grę napalałem dobry ponad rok, ale niestety wieje pustkami.

Na forum Allods to samo, społeczność jest zdziesiątkowana, nie ma tej dawnej aktywności. Nie wiem czy warto inwestować w coś takiego zarówno czas jak i pieniądze. Moim zdaniem(niestety) nie warto. :(

Ci którzy piszą że ta gra nie jest P2W to chyba w to nie grali.

Można grać bez płacenia, ale na pvp nie poszalejesz, runy bardzo dużo dają, a poza tym Allods świeci pustkami. EU jeszcze daje rade ale na PL... pustki.

Pustki pustki, a dlaczego? Bo tak po prawdzie, to ta gra jest nudna jak flaki z olejem. Ponad połowa graczy nie dochodzi do 50ego lvla. Sam grałem, wbiłem chyba 30 i stwierdziłem, że nie ma tam nic ciekawego. Niby te walki statków powietrznych mogły być czymś fajnym, ale nie wyszło.