Mniej więcej w tych samych ramach czasowych wyjdą dwie gry wspomnaine w tytule, piszcie którą wybierzecie i dlaczego akurat tą.
Allods PL Czy RaiderZ pl
Żadną. W Allods gram na EU, a RaiderZ od żabstera?, no bez jaj.
Żadną. W Allods gram na EU, a RaiderZ od żabstera?, no bez jaj.
A co takiego spodobało Ci się w Allods ?
Ja pogrywam w Allods'a i Requiem, Frogster i tak spie*dolą jak zawsze więc nie ma co się na nich nastawiać. Co do tych 2 wymienionych przeze mnie tytułów, nie ma bezsensownego wciskania klawiszy jak już złapiesz targeta, trzeba ładnie ogarniać i ciągle być na coś przygotowanym, serwery mało zaludnione bo gry nie należą do najłatwiejszych. Nie ma żadnych auto-trackerów czy innych casualowskich systemów, liczy się ogar! (:
A co takiego spodobało Ci się w Allods ?
Hm, może ciekawy klimat, mnogość klas/ras, różnorodne PvP, fajny i łatwy crafting, dużo rzeczy do robienia, i ogólnie spokojny gameplay, bez żadnych odpicowanych systemów walki.
@Potwor, nie wiem po której stronie grasz, ale w Lidze jest naprawdę masa graczy.
A jak tam wygląda pvp? są jakieś battlegroundy i jak wygląda sytuacja z zgraniem ludzi? siedzicie an ts czy coś w tym stylu ?
Boże ile tematów jeszcze takich będzie "czy zagrać w allods, czy w tibie""czy zagrac w allods, czy w metina" jak nie możesz się zdecydować to nie wybieraj żadnej z tych gier. Każdy ma własne gusta dla jednych bardziej przyjdzie smaczek na allodsa a dla drugich np.na raiderZ.
Ale ja wiem na którą się zdecydować, chce poprostu poznać wybory i opinnie innych.

A jak tam wygląda pvp? są jakieś battlegroundy i jak wygląda sytuacja z zgraniem ludzi? siedzicie an ts czy coś w tym stylu ?
1.Jest otwarte PvP między dwiema frakcjami.
2.W głównym mieście obu frakcji, jest Arena w której można się bez konsekwencji naparzać.
3.Są Skirmishe, czyli taki specjalny tryb, gdzie dwie grupy po 12 osób, muszą wypełnić określone zadanie, kto zrobi to szybciej - wygrywa.
4.I na deser, są walki Astralne, gdzie 2 gildie spierają się w bitwie ,,statków astralnych,, (jednakże do tego momentu jeszcze nie doszedłem, i nie moge Ci o tym zbyt wiele powiedzieć, ale obejrzyj YouTube, albo cuś).
5.No i ofc. standardowe duele.
Prawie w każdej gildii w której byłem, był TS.
Mniej więcej w tych samych ramach czasowych wyjdą dwie gry wspomnaine w tytule, piszcie którą wybierzecie i dlaczego akurat tą.