[Allods PL]Ekipa

Witam,

Na wstępie chciałbym uniknąć komentarzy typu "To już taki X temat!". Fakt, takich tematów było dużo ale z tego co zauważyłem wszystkie, a przynajmniej większość dotyczyła ekip/gildii po stronie IMPERIUM. Za to my walczylibyśmy za LIGĘ. Można by stworzyć gildię, co znacznie ułatwiłoby komunikację. Kanał TS3 nie jest problemem.

Wymagania:

-Dojrzałość i kultura osobista

-TeamSpeak3 przynajmniej do odsłuchu

-Aktywność (nie mylić z nolifieniem)

Trzeba jeszcze wymyślić nasz "GuildName". Ja jestem za "Powinność".

No właśnie, pytanie takie. Czy będzie można robić w nazwach postaci i nazwach gildii polskie litery?

Nie chciałbym Cię skłamać, ale z tego co pamiętam z wersji EU, nie można. Ale zawsze można dać "Powinnosc"

Również się piszę. Wolę grać po stronie Ligii

;)

czemu wszystkie polaczki chcą grac po stronie ligi? To ja pójdę na Empire i będę was mucił

"mucił" od "mute"? w sensie, że będziesz się starał nas uciszyć? :D Mam nadzieję, że nie werbalnie bo to faktycznie może zabić...

Koneserku trolu :)

Może dlatego że po stronie Ligi cały zarys na wersji EU był łatwiejszy do przyswojenia, ze wzlęgu na bardziej intuicyjne rozmieszczenie tego wszystkiego, i przyjemny krajobraz. W Imperium biegało się tylko po mieście, a wszystko było upchane tak strasznie, że w pewnym momęcie nad głową gracza pojawiał się znak zapytania.

Witam,

Na wstępie chciałbym uniknąć komentarzy typu "To już taki X temat!". Fakt, takich tematów było dużo ale z tego co zauważyłem wszystkie, a przynajmniej większość dotyczyła ekip/gildii po stronie IMPERIUM. Za to my walczylibyśmy za LIGĘ. Można by stworzyć gildię, co znacznie ułatwiłoby komunikację. Kanał TS3 nie jest problemem.

Wymagania:

-Dojrzałość i kultura osobista

-TeamSpeak3 przynajmniej do odsłuchu

-Aktywność (nie mylić z nolifieniem)

Trzeba jeszcze wymyślić nasz "GuildName". Ja jestem za "Powinność".