[Allods PL] Rebelia

[Liga] Rebelia!

Gildia oferuje:

- szeroko rozumiana rozgrywkę PvE,

- także gracze PvP znajda u nas coś dla siebie

- Crafting

- pomoc przy questach,

- własny serwer teamspeak 3

Wymagamy:

- obeznania w grach MMORPG,

- słuchawki, mikrofon, teamspeak 3 (niekoniecznie, chociaż miło byłoby, gdybyście takowe posiadali. Można grać i bez tego, ale te rzeczy znacznie grę ułatwiają, szczególnie przy większych instancjach czy rajdach),

- kultury osobistej,

Osoby odpowiedzialne za rekrutacje:

-Nirvash,http://www.facebook.com/profile.php?id=100003729137823

Strona i Facebook:

http://www.rebelia-allods.cba.pl

http://www.facebook.com/rebeliapl

Pozdrawiamy i Zapraszamy zainteresowanych.

a jezeli gracz 'zielony' chcialby do was dolaczyc, oferujecie pomoc na starcie? [doswiadczenie w grze - 2 dni...].

Jasne, mamy już dosyć pokaźną ekipę, więc nawet jeżeli jesteś początkujący odpowiednio cię wyszkolimy xD

a powiedz mi czy te zrobiona postać w beta testach będzie usuwana?

Mogę odpowiedzieć z całą stanowczością, że będzie ^^. Szkoda, że nie gracie po stronie Imperium. W lidzie jest o wiele lepsza atmosfera, ładniejsze widoczki i w ogóle, ale chciałbym zobaczyć mapki Imperium :P Mam dylemat... Pierwsze miasto Imperium jest okropne, ciasne, śmierdzące i sraczkowate, ale i tak do niego pójdę, bo chcę poznać mapy tych "złych".

Jeżeli nie spodobałoby ci się Imperium to zapraszamy do nas :)

Ja też nie jestem obeznany a chętnie bym dołączył jak coś napisz mi na pw xD

Witam

Ja również jestem skłonny dołączyć do Waszego składu,lecz jest jeden problem(a może nie?)

W każdym razie tak jak i część osób wyżej nie miałem styczności z tą grą aczkolwiek mogę popisać sie dużym doświadczeniem z innych produkcjii takich jak choć by Cabal Silkroad ,Vindictus,Metin,4story,9dragons,Elsword,GuildWars,Dekaron,Martial Heroes(RIP), i wiele innych... ;)

Liczę na Waszą skromną pomoc na starcie gry i nie chodzi mi tu bynajmniej o itemki bo z tym na pewno sobie poradze ale raczej o porady w stylu jak budować daną postać (klase)w co inwestować jak się bić (PVP) i jak ładnie expić.Mam nadzieję ,że jeśli bd mieć problem z jakimś Questem również bd mógł liczyć na Waszą pomoc;)

Zapytacie sie pewnie "Stawia takie wymagania ,ale co on nam zaoferuje"?

Otóż już odpowiadam.Oferuję Wam miłą atmosfere często granie (ok 2.5 - 3.5h dziennie) dawkę zwariowanego humory oczywiście micro +TS i w miarę możliwości oczywiście pomoc w grze.

To tyle w temacie czekam na odpowiedź (najlepiej jak najszybciej) oraz na adres do TS.Chciałbym poznać ekipę jeszcze przed startem wersji PL!!

GG:17884624

Pozdrawiam ! ;)

Adres TS to ligammo.pl

Jeżeli jesteście chętni zarejestrujcie się na forum :)

Możecie też napisać do Nirvash Holland na facebooku, żeby przyjął was do grupy.

Adres TS to ligammo.pl Jeżeli jesteście chętni zarejestrujcie się na forum Możecie też napisać do Nirvash Holland na facebooku, żeby przyjął was do grupy.

Mam rozumieć ,że zostałem przyjęty tak? :)

Ahhh właśnie udało dostać mi sie do zamkniętych beta testów robimy coś z tym faktem?

Tak zostałeś przyjęty :)

Dobrze, że się dostałeś, bo gildia będzie działała już w CBT.

Przeciez juz jeden temat był ;d

Ale napisze jeszcze raz, dolaczam sie ; ) TS caman

też chętnie bym pograł z wami. Będę grał razem z kumplem ze stacji, lubimy PVE i ja to uwielbiam mieć koks DPS a kumpel koks HEAL więc już teraz możecie zarzucić jaką wybrać klasę i rasę :P doświadczenie w grach mmorpg jest, i to duże.

Oki rejestrujcie się na forum :)

okej ja już zrobiłem ;) może ktoś powiedzieć jaka klasa i rasa cechuje się bardzo dużym DPS w PVE? ;p oprócz maga, bo to chyba oczywiste ;)

A ja mógłbym zostać przyjęty? Też zero doświadczenia z Allods, mój nick na TS3 to Elementallis / Pompeq" i zajmuję się organizacją kanałów na TS3, także może ktoś od Was ze mną gadał bo mam channel admina na tym TSie :)

Ja mam pytanie. Można już ściągać i grać czy trzeba czekać na odpowiedni moment ?? Bo jak można to piszcie, ja ściągne i pogram z wami ( jeśli mnie przyjmiecie ). :D

Widze, że spoko gildia sie nam tutaj rozwija zapewne jedna z najlepszych. Chetnie bym dołączył. Siedze u was na podkanale ''Rekrutacja do Gildii'' jak mam czas. Pozdrawiam :)

Oki zarejestrujcie się na forum :) Mamy już 34 osoby, rośniemy w siłę!

uuu...no mogę się przyłączyć :)

Pytanie, czy gildia powstawnie już podczas CBT? jakbyśmy się stali silni to może i MG dostałby własny statek.

rejestrowaliście się do bety? ja jak coś tak.

Pamiętam że na mmo.org zabrakło kluczy - gdyby nie było dalej to ja brałem swój na gryblog.wordpress.com