Dobra, już zdecydowałem, dołączam się do was Dlatego, że zależy mi na PvP i na poznaniu Allodach Imperium, doświadczenie w Allods mam kulkumiesięczne, więc newbie nie jestem z całą pewnością ^^.
[Allods PL] Traevia
Ja też dołączę do was , lecz nie mam klucza od CBT . Moglibyście mi rówież podać TS3 lub inny kanał komunikacyjny którym się posługujecie ; ))
Mamy kanał na ligammo.pl, Traevia. Hasło podam albo tutaj na PW albo na TS'ie
Strona będzie gdy kumpel w końcu załatwi sprawę z hostingiem.
Ja też dołączę do was , lecz nie mam klucza od CBT . Moglibyście mi rówież podać TS3 lub inny kanał komunikacyjny którym się posługujecie ; ))
Jak chcesz zdobyć klucz zapraszam tutaj. Wystarczy się zarejestrować na stronie i wygenerować klucz.
Cały czas rekrutujemy!
Więc jeśli jesteś zatwardziałym fanem PvP (A tego będzie trochę w Allods PL, ponieważ sporo gildii idzie do Ligi), to nie czekaj tylko dołącz!
Zapraszam na ts: ligammo.pl
Chętnie się z Wami pobawię Coś tam Allods liznąłem, coś tam pomożecie i jakoś się ogarnie
Nie ma problemu Odezwij się na gg: 160959
Nie wiem dlaczego , ale mi ten kanał ts wgl. nie działa .
Hmm... Jeśli nie działa, to spróbuj dodać port: 9987
też chętnie dołączę, już sie troche w allodsa grało ;>
Hejcia.
Chciałbym ogłosić iż połączyliśmy się z gildią Desire, ponieważ mamy bardzo podobne założenia oraz cele. Zapraszam do rekrutacji: www.desireguild.shivtr.com .
Pozdrawiam
Witam .
Ja również z chęcią dołaczę do was ( a właściwie to już to zrobiłem na stronie ;p)
TS mam,w Alodsa nie grałem ale w parę gier tego typu tak.
Grę już ściągam , więc do zobaczenia 7.06.
Pozdrawiam.
Witam, chętnie dołączę do gildi grę mam już pobraną, dostęp zapewniony, mikrofon najwyższej klasy, także widzimy się wszyscy jutro o 15.00
A czy gracze którzy będa grać w allods pierwszy raz(czyli ja:P) też są mile widziani???
Jeśli tak to chętnie dołączę bo myślę że to najlepszy wybór z gildi które są na tym forum:P(dwie pozostałe kłócą się jak dzieci)
Ps Jestem zarejestrowany do cbt
Oczywiście! Posiadamy graczy którzy grają w Allods od CBT wersji amerykańskiej Więc wszelka wiedza zostanie przekazana także wam.
Pozdrawiam oraz zapraszam na stronę: http://www.desireguild.shivtr.com
Jeśli nie straszne Ci są zarwane noce...
Jeśli nie straszne Ci są wysoko postawione cele oraz ambicje...
Jeśli nie straszne Ci są długie i żmudne treningi...
Nie czekaj dłużej i dołącz do nas!
Traevia to gildia skupiająca się głównie na PvP (co nie oznacza że PvE jest dla nas mniej ważne, jednak wszelkie eventy PvP to dla nas priorytet). Celem gildii jest wspólna zabawa w doborowym towarzystwie, stawiająca sobie jednak jakieś wymagania i ambicje. Grać będziemy po starcie Polskiej wersji gry.
Co możemy zaoferować?
- Profesjonalne podejście do sprawy;
- Sekcję składającą się z doświadczonych graczy PvP;
- Pomoc oraz informacje;
- Gildyjne eventy oraz meetingi;
- Wszystko co tylko zechcesz (tak, mamy ciasteczka).
Czego wymagamy? Tego jest nie wiele...
- Po prostu ogarnięcie oraz kultura. Bo jak wiemy, nie lubimy jak ktoś klnie na lewo i prawo.
- Oraz Komunikator TS3, kanał na ligammo.pl .
A na końcu rozmowa kwalifikacyjna, ponieważ nie są wymagane podania.
Więcej informacji wkrótce, przepraszam za tak "słabe" rozpisanie, jednak nie wiem jakie będzie zainteresowanie graczy takim podejściem gildii do gry.
Pozdrawiam.