[Allods PL] Traevia

Jeśli nie straszne Ci są zarwane noce...

Jeśli nie straszne Ci są wysoko postawione cele oraz ambicje...

Jeśli nie straszne Ci są długie i żmudne treningi...

Nie czekaj dłużej i dołącz do nas!

Traevia to gildia skupiająca się głównie na PvP (co nie oznacza że PvE jest dla nas mniej ważne, jednak wszelkie eventy PvP to dla nas priorytet). Celem gildii jest wspólna zabawa w doborowym towarzystwie, stawiająca sobie jednak jakieś wymagania i ambicje. Grać będziemy po starcie Polskiej wersji gry.

Co możemy zaoferować?

- Profesjonalne podejście do sprawy;

- Sekcję składającą się z doświadczonych graczy PvP;

- Pomoc oraz informacje;

- Gildyjne eventy oraz meetingi;

- Wszystko co tylko zechcesz (tak, mamy ciasteczka).

Czego wymagamy? Tego jest nie wiele...

- Po prostu ogarnięcie oraz kultura. Bo jak wiemy, nie lubimy jak ktoś klnie na lewo i prawo.

- Oraz Komunikator TS3, kanał na ligammo.pl .

A na końcu rozmowa kwalifikacyjna, ponieważ nie są wymagane podania.

Więcej informacji wkrótce, przepraszam za tak "słabe" rozpisanie, jednak nie wiem jakie będzie zainteresowanie graczy takim podejściem gildii do gry.

Pozdrawiam.

Zakładasz kolejną gildię w kolejnej grze, której nie będziesz w stanie utrzymać dłużej niż 2 miesiące, ponieważ znudzi Ci się gra ?

Ta gildia to, można tak powiedzieć, kontynuacja tej z Eligium, ponieważ będzie tu grał core skład. I gra nie znudziła się, tylko po prostu nie spełniła oczekiwań... ;)

A jeśli chodzi do Allodsa, to grałem, gram i będę grać, więc raczej po tych dwóch miesiącach gra mi się nie znudziła.

Byłem w twojej gildii w Eligium,miałem nic Sciarem,albo WiecznyPl grałem wojem z profą na tarcze,jak coś to może dołączę :)

Ja chętnie dołącze. Dopiero dzisiaj zacząłem przygodę z tą grą i jestem oczarowany

Parę miesięcy grałem a Allodsa, to moja z dwóch najlepszych MMORPGów w sieci, więc napewno zagram w polską wersję językową. Tylko się postarać musimy, by mieć w OB bonusy i nazwę zarezerwowaną :)

Ja chętnie dołączę ale Na Ts3 moge tylko słuchać pownieważ podczas gry mi nie działa mikro.

Ja też, lecz dopiero 1 raz zagram w tą gre.

Przepraszam za offtop.

PL wersja jest już dostępna? Bo jakoś mi nic nie wiadomo O_O

Tzn. oficjalna wersja ma być w Czerwcu, podobno ?

Przepraszam za offtop.PL wersja jest już dostępna? Bo jakoś mi nic nie wiadomo O_OTzn. oficjalna wersja ma być w Czerwcu, podobno ?

Klucze mają rozsyłać w połowie maja, zaraz po CBT ruszy Open Beta, więc czerwiec wydaje się najbardziej prawdopodobny.

Każdego zainteresowanego zapraszam na kanał TeamSpeak: ligammo.pl -> Traevia. Hasło otrzymacie po napisaniu do mnie.

Pozdrawiam oraz dziękuję za zainteresowanie. :)

Być może dołączę to nie jest wykluczone, ale jak już to będę grał pierwszy raz i nie bardzo będę wszystko ogarniał więc mogę was spowalniać w rozwoju :P

@Krige - Nie szkodzi, na rozwoju aż tak nam nie zależy, po prostu chcemy rozwijać się w kierunku skilla PvP ;)

Ja się na to piszę, ale dopiero na OpenBetę(po prostu nie lubię wipe'ów)

Dobra co mi tam , ts3 jest , kultura chyba jest . ;D

Chciałbym tylko powiedzieć że będziemy grać po stronie IMPERIUM! :)

Zaczynacie od CBT?

znowu widze te same , osoby , ktore co miesiac graja w inna gre ...smieszne:) A dlaczego? Bo sa slabi...;]

Znowu widzę tego samego forumowego trolla... śmieszne:) A dlaczego? Bo nie mając własnego życia, musi uprzykrzać życie innym... :]

@RaVeN - Tak, zaczynamy od CBT.

@Bladek - To raczej nasz problem a nie Twój ;)