[Allods PL wersja] Black Rose rekrutuje [Imperium]

Witam,

jako że jakiś czas temu była ankieta dot. w co chcielibyśmy zagrać wspólnie, gra która wygrała to Allods. Na początku były plany grania na serwerze EU, jednakże kilka dni później wyszła informacja iż planowane jest wystartowanie dedykowanego serwera dla Polski, dlatego też wstrzymaliśmy się. Jak pewnie zainteresowani wiedzą, 7 czerwca startuje CBT, a od razu po nim OP bez wipe.

W związku z zaistniałą sytuacją gildia Black Rose zaprasza w swoje szeregi aktywnych graczy.

Gramy na stronie Imperium [The Empire].

Nasze zasady są proste :

• pomagamy sobie nawzajem
  • jesteśmy dojrzali oraz kulturalni
  • każdy odpowiada za swoje czyny oraz słowa

Przyjmujemy zarówno osoby doświadczone, jak i początkujące w Allods'ie.

Zapraszamy na Nasze forum. Pozdrawiam.

[o ile nie jest to wyssane z palca - news na portalu tego forum]

skoncz za przeproszeniem pier**lić, sprawdz sobie profil facebook allods online i dopiero pozniej wyladowuj swoje zale

CiasteczkowyPotwor@ ee to juz 20 guildia z kolei , ktora zakladasz w nastepnej grze w ciagu tego roku ? ........ Znowu na 2 tyg ?....po co czlowieku bierzesz sie za granie w mmo i zakaldanie jakis clanow guildi , skoro zmieniasz gry co 2 tyg....

PS. To nie spam tylko mala uwaga dla osob powaznie myslacych o grze w allodsa.

Bladek, Ciasteczkowy może zakładać i 1000 gildii. To jego sprawa o tobie nic do tego.

Haha, poziom redaktorów tego forum stoi na wysokim poziomie. No i ciekawe kto wylał tam swoje żale, w pewnej grze określa się takie osoby " RAGE KID "

Proszę o wyczyszczenie tematu, w końcu...

Mam zamiar grać po stronie Imperium i sam myślę, do jakiej gildii dołączyć, ale raczyłbym do forumowej, mam nadzieję, że nie odejdziecie za szybko.

To ja się zgłaszam (o ile zdołam to pobrać...). Nie grałem nigdy w Allods, ver. pl to będzie moje pierwsze spotkanie.

Gorpse - najprawdopodobniej ''Powstańczy Reanimator (Powstaniec - Nekromanta)''

Ja tez sie przylacze :))

I ja się ''dodam'' do strony imperium jako prawdopodobnie Xandagian Stalker :3 Do gildii możliwe, że dołącze. Ale mam zamiar grać z 3 przyjaciółmi w 1 gildii a oni nie wiedzą o tym portalu itp.

Dołączę do gildii, lecz nie na pewniaka :D dopiero dzisiaj ściągnę allods w wersji eu i cos pogram i obczaję grę, bo do Polskiej wersji już kluczy na CBT nie ma. Czy będą jakies serwery TS albo VT ?

Będzie TS, co do kluczy w gildii mamy 3 do rozlosowania. :)

Mam takie pytanie. Mógłbym pograć tylko że przez pewien czas na kompie brata(czyli zbyt długo bym nie mógł grać) ponieważ mój własny się spalił i zbieram kasę na nowy sprzęt. Przygodę w Allods dopiero bym zaczynał i nie wiem czy miałbym szansę się dostać do gildii. Więc proszę o szybką odpowiedź

A to jakieś losowanie będzie ? ;d

Nie wiem czy losowanie będzie ale wolałem przekazać jak moja gra może wyglądać przez dłuższy czas ponieważ złożenie nowego blaszaka może być "długim" procesem..

Ja z tym losowaniem to pisałem do ciastka ;D

Do gildii każdy ma szansę się dostać, chodzi bardziej o aktywność, zgranie się oraz zaangażowanie. Nie bierzemy osób, które mogłyby w jakimś stopniu Nam zaszkodzić, dlatego proces rekrutacyjny wygląda jak wygląda. Jeśli ktoś szuka ekipy na tydzień lub biegania sobie jako wolny frag, powstanie inna gildia o nazwie white rose, za którą już my nie odpowiadamy. Pozdrawiam.

I będzie tak jak z Aion'em? ;p ehhh...żal...

Jeżeli chcecie się dołączyć to zapraszamy na nasze forum http://guildblackrose.tk/ gdzie możecie składać swoje podania.

Gildia Black Rose zaprasza w swoje szeregi aktywnych graczy.Gramy na stronie Imperium [The Empire].Nasze zasady są proste :pomagamy sobie nawzajemjesteśmy dojrzali oraz kulturalnikażdy odpowiada za swoje czyny oraz słowaPrzyjmujemy zarówno osoby doświadczone, jak i początkujące w Allods'ie.Zapraszamy na Nasze forum.

@edit://

Gildia już stworzona, zapraszamy do integracji w grze i na TSie. :)