Allods pl - wirus?

Witam

Dziś gdy zainstalowałem Allodsa i zaktualizowałem ujrzałem dziwną rzecz. Po lewej stronie od napisu "graj" i poniżej napisu "Allods jest gotowy do uruchomienia" mam dwa pola -t akie jak do logowania do jakiegoś konta ,ale bez żadnych napisów. Zdziwiło mnie to ,że coś takiego jest. Co to jest?

Nie rozumiem twojego pytania :/

Dobrze ,to inaczej

tu macie screena:

23583439.jpg

co to za dwa pola jak na nick i hasło po "nie znaleziono uszkodzonych plików"?

Każdy tak ma.

Zmienli od któregoś dodatku, to jest bardziej optymalne i szybsze. gdy źle wpiszesz login lub hasło, potem będziesz musiał zalogować się bezpośrednio w grze.

Wszystko dobrze odpalasz normalnie.

Dziękuję za odpowiedzi , kiedyś gdy jeszcze grałem w Wowa pewnemu graczowi pokazała się podobna rzecz w launcherze i okazało się ,że to był jakiś wirus/hack. Wolałem się więc upewnić

Robili coś takiego w WoWie, racja, ale trzeba było ściągnąć to samemu. Wpisywałeś dane i działało to na zasadzie key loggera. Tutaj wystarczyło sprawdzić czy skrót pochodzi z folderu z grą, lub uruchomić to bezspośrednio z folderu instalacji :)

tytuł jak i treść tego tematu mnie rozpie*doliła na części pierwsze, mózg mi zastygł a potem zaczął się przegrzewać bo nie mam pojęcia jak można być tak głupim by snuć takie teorie @_@

Wirusy w launcherze lolololololololololololololololololololololol

warn_ico.png
Jeden za obraze innego usera, a drugi za OT. - Dzz'

Temat wyjasniony, zamykam.

Witam

Dziś gdy zainstalowałem Allodsa i zaktualizowałem ujrzałem dziwną rzecz. Po lewej stronie od napisu "graj" i poniżej napisu "Allods jest gotowy do uruchomienia" mam dwa pola -t akie jak do logowania do jakiegoś konta ,ale bez żadnych napisów. Zdziwiło mnie to ,że coś takiego jest. Co to jest?