Allods pytania

Rogal hmm nie gram zbyt długo w Allodsa ale myślę że to jest właśnie rozbójnik(ork) nie wiem jak w innych rasach

no niby mniej niż ligi ale mnie osobiście bardziej się podobają krainy z imperium ;d.

Możesz zrobić scouta pod sztylety. Jednak radziłbym Ci się zrobić na Male Scouta dopiero po osiągnięciu 51lvl i całkiem dobrego eq bo nie poradzisz sobie na instancjach takim male scoutem, bez dobrego eq i bez run, zresztą, bez run nigdzie sobie nie poradzisz w end game.

Usunąłem jednak swojego guślarza i zrobiłem nowego, mam obecnie 10 lvl w PL i jestem oczarowany tą grą :) Gra mi się niesamowicie przyjemnie, każdy mi odpowiada jak o coś zapytam, mam już parę osób w znajomych. Czuję, że dobrze trafiłem :) Mógłby jeszcze ktoś zarzucić pomysł na przyśpieszenie gry? :) W sensie jakieś tricki, które są niekonwencjonalne, ponieważ wszystkie inne zabiegi już spożytkowałem.

Płać za grę to coś zdziałasz w end game, taki trick.

Gadałem z ludźmi to mówili że bez płacenia też można zdziałać coś tylko jest nieco trudniej;p coś osiągnąć

W sumie teraz pytanie odemnie, mam problem z grafika w allodsie tzn niby wszystko działa ale na niskich ustawieniach;/ a mój laptop to:

Windows 7 64bit

Procesor: AMD Athlon II P320 Dual-Core 2.10 GHz

RAM: 2,00 GB

Karta Graficzna: ATI Mobility Radeon HD 5400 Series

Dodam że kolega ma słabszego kompa a chodzi mu na wysokich płynnie więc w czym tu problem?? pomożecie mi jakoś;p?

Ta gra ma słabą optymalizacje, ja na swoim laptopie grałem na średnich.

-Jaka postac robi najwiekszy dmg .

-Ktora najlepiej sie gra pve solo/pt

-Ktora klasa najlepsza pod PvP