-Jaka postac robi najwiekszy dmg .
-Ktora najlepiej sie gra pve solo/pt
-Ktora klasa najlepsza pod PvP
-Jaka postac robi najwiekszy dmg .
-Ktora najlepiej sie gra pve solo/pt
-Ktora klasa najlepsza pod PvP
-Paladyn
-Paladyn
-Paladyn
Dziękuje, dobranoc.
Ja też stawiam na paladyna, ale nie wiem czy się opłaca grać, ponieważ nie wiem jak Imperium ale liga na serwerze pl świecie pustkami, nawet jeśli się ją porównuje z serwerami prywatnymi wow.
W tej grze chyba dmg zależy od run i eq ztego co pamiętam ale klasy które robiły super dps to na pewno był mag, scout, warden
Paladyn? No nie wiem. Ja Ci polecam Wardena. Wysoki DMG + możliwości lecznia + pet. Gra się łatwo i przyjemnie, kolesie w PvP będą mieli z tobą ciężko. Mówiąc Ciebie mam na myśli peta Mój głos zdobywa Warden!
Jeżeli mogę podpiąć się pod temat z racji, że nazywa się "Pytania", to chciałbym zapytać czy IS w Allods mocno wpływa na rozgrywkę na EU? Oglądałem filmik na YT, który tłumaczy, że nie, ale wolę zapytać aktywnych graczy niż wierzyć czemuś co opiera się pewnie na obserwacji i spekulacjach
Wydać troche trzeba ale dopiero na wysokim lvl'u. Te całe runki trza kupić.
A jakie dokładnie? Ponieważ nie zaglądałem do IS'a
Raczej wydać gpotato na ulepszenie run, które kupuje się za zwykłego golda. Im wyższy tier tym więcej dają(ale także kosztują więcej gpotato)
Ale co dokładnie robią te runy?
Ale co dokładnie robią te runy?Zwiększają damage(obrażenia które zadajesz) i p.def,czyli pancerz,obrone jak kto woli.
Żeby nie zakładać nowego tematu, jaka postać po stronie ligi, ma sporą ilość buffków, ale żeby nie brakło jej też skilli do ataku i pasywnych, no i oczywiście jest postacią przydaną w PT, albo jaka postać po stronie ligi (ala mag) ma spory damage... ^^ Aha no i czy mogę prosić o namiary na jakąś aktywną gildie, ciekawą, nastawioną zarówno na dobrą zabawę jak i dominację, oczywiście po stronie ligi... xD
Żeby nie zakładać nowego tematu, jaka postać po stronie ligi, ma sporą ilość buffków, ale żeby nie brakło jej też skilli do ataku i pasywnych, no i oczywiście jest postacią przydaną w PT, albo jaka postać po stronie ligi (ala mag) ma spory damage... ^^ Aha no i czy mogę prosić o namiary na jakąś aktywną gildie, ciekawą, nastawioną zarówno na dobrą zabawę jak i dominację, oczywiście po stronie ligi... xD
Bard- klasa nie jest trudna do ogarnięcia, dobry hity, spora ilość buffków.
Ok, bardzo dziękuję za pomoc... ^^
1.Druid wyciąga najlepszy DPS. (dużo zależy od tego jakie runy posiadasz, a to jest wydatek prawdziwej kasy żeby mieć te 7ki chociaż, co w sumie są wystarczające) ta gra jest P2W.
2.W tej grze nie grasz solo, a do 51lvl możesz w sumie grać ale maks lvl się wbija w 2tyg, w moim przypadku, fakt, maniaczyłem xd Ale od 51lvl już solo nie grasz, więc na to nie patrz.
3.Nie ma takiej klasy.
Witam. Posiadam już 11 lvl w Allods i spojrzałem właśnie, że posiadam 500 kryształów w markecie i zastanawiam się nad wydaniem na mounta. Co o tym sądzicie? Gram na EU
Niepotrzebnie zacząłeś na EU, jedyne na co opłaca Ci się wymienić te 500 Kryształów to na pył do ulepszania run a nie na mounta. Zresztą, jeżeli nie masz zamiaru wydać prawdziwej gotówki w tej grze to nawet nie zaczynaj, tym bardziej na EU bo ta gra jest P2W a bez inwestycji nic nie ugrasz.
To gdzie powinienem zacząć? Na PL? Tam też mam konto i też ugrałem jakoś 7-8 lvl
Ta zacznij grać na PL na prawdę nie pożałujesz, nie ma tak zwanych gimbusów lecz są dobrzy gracze, wszystko ci wyjaśnią, pomogą jeśli tylko zapytasz.
Na populacje też nie ma na co narzekać ja w Imperium strasznie dużo ludzi widzę;p i spoko mi się gra.
Wbijaj na PL spoko atmosfera i wgl.
Właśnie wbiłem, ale zesrałem (jeżeli mogę użyć takiego słowa, jak nie to przepraszam z góry) statystyki guślarza, czyli maga chyba, a pomyślałem, żeby zrobić sobie jednak rogala, o ile jest Właśnie gram imperium, ale zauważyłem, że jest nas mniej od Ligi, więc 10% expa zawsze się przyda:D