Faktycznie, dobrze jest z tymi wszystkimi itemkami i boostem do 75 Lv. ale… To jest niezly trik, zeby was lekko oszukać i od razu polecieć do end game’u.
Bo nie wiem czy wiecie (pewnie nie), został wprowadzony system achievementów + codzienne misje do wypełnienia, za które można zdobyć nie tylko walutę premium (za wbijanie co 10 Lv.) ale też itemki z IS. Także boost boostem ale warto poświęcić kilka dni żeby samemu ręcznie wbić ten 75 Lv. Szczególnie teraz, kiedy mamy Lucky Moments, czyli przeróżne eventy zwiększające exp z questów (100%), potworów (+500%, pozdrawiam), reputację i wiele innych.
Dobijcie sobie do 20 Lv. w mgnieniu oka i wskakujcie do Time Voida (pod zakladka Skirmishes) i lećcie z expem z mobów. W jeden dzień spokojnie tam wklepiecie +30 leveli. 
Jest to chyba bardziej opłacalne, bo nie dość że dostajecie to co normalnie każdy nowy na start to dodatkowo dostaniecie trochę kryształów na pierdoły z IS (ja jestem maniakiem strojów, więc wszystko poszło na skrzynki z ciuchami).