Alt na bossy

Hej może mi ktoś powiedzieć na jakim lvl opłaca się ustawiać alty na bossy i na jakie bossy warto owe alty ustawić ?

Stworzyłem alta Rengera na 49lvl 99.999% (podobno na tym lvl wary nie biją :) ) zrobiłem mu eq +7 i ustawiłem go na Karandzie pytanie jest proste czy coś mi w ogóle poleci >?

jakie są wasze rady na ten temat :)

na lvlu nie niższym niż mają bossy, ponieważ kara do accuracy sprawia iż nie trafiasz mobów....

Drop jest random i rozdzielany tylko na 50 osób.. może być tak, że od początku bossa będziesz bił go męczył etc i nic nie poleci, zmienisz kanał boss będzie miał 20% trochę pobijesz i może Ci polecieć wszystko...

Czekam na koreańczyków i ich zmainy w Loocie... oby tam to szybko wprowadzili - chyba, że już wprowadzili - i by szybko to zawitało u nas.

a jakie lvl mają bossy to by mi pomogło w tym jakie alty tworzyć na bossy :)

od 50 do góry...

alta miałem 55

Karanda ma chyba 55

czyli 56 pasowało by im wbić ;/

to już daje też awakening, czyli boost do dmg.

na lvlu nie niższym niż mają bossy, ponieważ kara do accuracy sprawia iż nie trafiasz mobów....

Drop jest random i rozdzielany tylko na 50 osób.. może być tak, że od początku bossa będziesz bił go męczył etc i nic nie poleci, zmienisz kanał boss będzie miał 20% trochę pobijesz i może Ci polecieć wszystko...

Czekam na koreańczyków i ich zmainy w Loocie... oby tam to szybko wprowadzili - chyba, że już wprowadzili - i by szybko to zawitało u nas.

z tym sie nie zgodze,w gildiach pvp alt bosowy na 49,99 to norma,przez wojny

Co prawda potztebujesz pare rzeczy to accuracy jak krea zestaw,do tego red corale ancient guardian.I set powyrzej +7( zalecane odpad z enchantingu +15 )

Dzieki takiemu witch i blizard glownie dla damage do tej pory udalu mibsie wyfatmic 2x liverto i 1 bheg.A mam alta troche ponad miesiac.

bez przesady, mówimy tutaj o ludziach głównie nie zrzeszonych i nowych, a nowe guildie nawet wojen nie mają ;] ...

Jak wejdzie patch z KR to alty stracą sens ;]

a jaki ten patch w KR jest ? bo jeśli ma wejśc to szkoda robić te alty :/

18 grudnia został dodany

no ok ale jak to działa :) jeśli wiesz to podziel się tym :P

nigdzie nie ma rozpisanego tego systemu niestety

no ok ale jak wbiję 56lvl na atach i ubiorę je w eq na pri to przecież coś musi polecieć XD bo jeśli nie to bossy będą tylko dla elity

to jest info z patch note:

● [Event] World boss monsters’ item acquisition method has been changed.

[Event] World boss monsters have been changed so that more players can acquire items.

Depending on the kill contribution, you can earn the boss gear box or acquire regular items.

nikt tego nigdzie nie rozpisał. Patch miał miejsce 15 grudnia.

Ja robiłem witchkę i na 50lvl dostawałem masakrycznie więcej lootu niż moją main tamerką . Tylko, że nudne to to bo stoisz i masakrujesz jednego skilla z przerwą na mana draina xD

nudne czy nie to nie o to chodzi :P siedzę na piratach i ciągłe latanie co bossa na niego to jakaś masakra :P mam już 2xranger na 49lvl wbije jeszcze 3 i ustawię przy eq +7 oraz na nouvera z 120AP i zobaczymy czy po tygodniu będzie jakiś drop :) jak nie to się im lvl wbije :)

PS: wie ktoś czy będzie jakiś bonus exp ?

coś może za tydzień, ale uważam że przesadzają z tym bonusem ... to jest najgorsze co może być, powinni trochę spasować.. bo ludzie na siłę klepią lvl a SP i inne rzeczy są kompletnie z tyłu... potem jest płacz, że czegoś się nie ma

Ja na Alta mam 16 lvl Witch. Z wysysania many masz 100% celności więc nie ma z tym kłopotu :)

Hej może mi ktoś powiedzieć na jakim lvl opłaca się ustawiać alty na bossy i na jakie bossy warto owe alty ustawić ?

Stworzyłem alta Rengera na 49lvl 99.999% (podobno na tym lvl wary nie biją :) ) zrobiłem mu eq +7 i ustawiłem go na Karandzie pytanie jest proste czy coś mi w ogóle poleci >?

jakie są wasze rady na ten temat :)