Gatunek: MMO
Sprzęt: i5 7500, 16gb ram 2400hz, XFX RX 480 8gb GTR, Dysk 1TB 7200rpm
Cechy: Instancje! i może wiecej klass postaci.(opcjonalnie),non target najlepiej, kombosy,i full dynamika.
Przypadły mi do gustu:Kritika Online
Nie przypadły mi do gustu: -
Alternatywa dla Kritika Online
Vindictus, Dragon Nest albo C9.
Jesli nie potrzebujesz 3D - Dungeon Fighter i Elsword to też genialne dungeonówki
jezeli chodzi o elsworda to tylko NA lub KR reszta serwerow umiera/umarla
niech nikt nawet nie poleca voida, bo on w tym momencie jest juz praktycznie martwy
Jak przypasowała ci kritika to zdecydowanie polecam dragon nesta:
- dosłownie zatrzęsienie klas https://dragonnest.gamepedia.com/Category:Classes
- walka dynamiczna i przyjemna dla oka, dobry "feeling" walki
- system nestów gdzie wymagane jest dobre eq, zgranie i znajomosc klasy, a na nesty raidowe nawet dobrze dobrany skład (healer, support, dps itd)
- daily dungeony (by było co robić gdy nie masz ekipy/chcesz pograć sam)
- epickie walki w endgame (np olbrzymie smoki które zabijają na zionięcie ogniem/lodem i nie tylko)
-możliwość kupowanie rzeczy z IS za golda w grze na markecie
- na dobre eq trzeba dość długo zbierać
- dobre pvp, gdzie liczy się skill, zwłaszcza w walkach 1 vs 1, które można nawet oglądać z mistrzostw - nawet jak nie grasz tymi klasami to obejrzeć coś takiego... majstersztyk, jakby ustawka - idealne uniki, bloki, interrupty itd
-mounty tylko na pokaz (niby dają speeda, ale są zupelnie nieprzydatne skoro wszedzie są teleporty, no ale zawsze można poszpanować xD)
mounty tylko na pokaz (niby dają speeda, ale są zupelnie nieprzydatne skoro wszedzie są teleporty, no ale zawsze można poszpanować xD)
Ostatnio( ponad rok temu?) wprowadzili mounty, które dodają statystyki.
Ogólnie grałeś w kritike na sea czy od enmasse(na/eu), ponieważ na sea jest sa wszystkie klasy oprócz sky dancera czy jak ona sie nazywa.
Słyszałem,że Dragon Nest jest P2W ;/
Słyszałem,że Dragon Nest jest P2W ;/
To dobrze slyszales. Kostiumy mocno zwiekszaja statystyki a sa jeszcze inne rzeczy do podkrecenia dmg
Gatunek: MMO
Sprzęt: i5 7500, 16gb ram 2400hz, XFX RX 480 8gb GTR, Dysk 1TB 7200rpm
Cechy: Instancje! i może wiecej klass postaci.(opcjonalnie),non target najlepiej, kombosy,i full dynamika.
Przypadły mi do gustu:Kritika Online
Nie przypadły mi do gustu: -