Podczas gdy wy wszyscy śmigaliście w Aike ja postanowiłem wypróbować Altis Gates. Recenzjo-wrażenia w załączniku. Tutaj garść screenów:
Altis Gates
Dobra recenzja, ale widoczków obserwować nie będę, bo z tego wszystkiego... widać twoją miłość do 2D.
Tak czy owak, recenzja 9/10 (tak za widoczki Cię ciachłem). A gra? No cóż, kolejny monster ze stajni IGG.
Recenzji przeczytać nie mogę, wyskakuje mi błąd, że nie mam uprawnień...
Ze screenów wnioskuję, że jest to gra typu Action - MMO? Zajeżdża mi trochę Dragonicą i Ragnarokiem, ale widzę, że może to być całkiem ciekawe. Poczekam na otwarte beta testy i chyba się skuszę...
Nie wiem czemu ale na tym podforum została wyłączona możliwość pobierania zwykłym użytkownikom. Teraz już powinno być wszystko w porządku
niepełnosprawny umysłowo napisałby lepsza recenzje, a tak poza tym zamiast desperacko ściągać takie gówno jak altis shit lepiej kup sobie aiona, ab. do warhammera.
//Gratulacje, ostrzeżenie. Kolejny pretendent do przejścia przez drabinkę kar? - R3m4ke
niepełnosprawny umysłowo napisałby lepsza recenzje, a tak poza tym zamiast desperacko ściągać takie gówno jak altis shit lepiej kup sobie aiona, ab. do warhammera.
Może byś się trochę grzeczniej wyrażał do osób, które piszą recenzje? A może ty nie umiesz czytać recenzji?
Co do samej gierki, to zależy, kto co lubi... Gierka nawet ciekawie wygląda, chociaż nie przepadam z grami 2D.
Chętnie przeczytam jakąś Twoją recenzję i przekonam się o ile będzie lepsza od tej napisanej przez Mr. Hanię (no bo na pewno będziesz miał jaja, podniesiesz rękawicę, którą sam rzuciłeś i udowodnisz, że jesteś w stanie napisać coś lepszego)
Co do gry to po przeczytaniu stwierdzam, że to jednak nie to. Dwie klasy i turowe walki skutecznie mnie odstraszyły (chociaż co do walk to zaczynam się przekonywać, właśnie ściągam Atlanticę )
Gra jest świetna x] wbiłem 33 lvl i już nie mogę się doczekać OB ;p
Podczas gdy wy wszyscy śmigaliście w Aike ja postanowiłem wypróbować Altis Gates. Recenzjo-wrażenia w załączniku. Tutaj garść screenów: