AMD's DirectGMA i takie tam

Witam od niedawna mam nowego laptopa i przyznam ,że nie bardzo ogarniam jak się posługiwać AMD Catalystem.. mam go w wersji 15.7 i jest trochę rzeczy których w nim nie rozumiem .

Ogólnie ktoś już mi powiedział o włączeniu w zasilaniu wysokiej wydajności ale zastanawia mnie trochę rzeczy mianowicie czy żeby gry dobrze chodziły muszę ustawiać im profil i dostosowywać opcje do różnych gier jak tak to i tak nie wiem jak to ustawiać bo nie ogarniam tego co mówią te opcje :D .

Z racji ,że mam AMD Dual graphics to wiem że karty się przełączają jakoś chyba jak gra się uruchamia? W ustawieniach AMD radeon mam wyłączoną opcję ''włącz obsługę 10-bitowego formatu pikseli'' do czego to jest? DirectGMA mam chyba wyłączone ale jest na suwaku 96 więc też nie wiem co ta opcja daje a chciała bym wiedzieć co i jak :P

No i chyba ostatnie w AMD Dual graphics mam włączoną 1 opcję z 3 która zwiększa wydajność grafiki na ekranach podłączonych do głównego procesora graficznego nie wiem czy to dobrze? była bym wdzięczna jak ktoś by mi wyjaśnił co i jak bo ubolewam trochę nad tym a na oficjalnym forum AMD od tygodnia zero odpowiedzi...

Oraz specyfikacje laptopa

Asus R510DP-XX118H 4GB RAM (WIN 8.1 64x)

AMD 10-5750M APU Elite Quad Core 2,5GHZ-3,5 GHz

Radeon Graphics HD 8670M 2GB + Radeon HD 8650G

AMD Catalys version 15.20.1062.1003-150728a1-187373E

DirectX 11.2 (12?)