Americas Army:PG

Kto z Was gra w AA:PG?? Jak Wam się podoba??

Siemasz, ja grałem, i jeżeli lubisz gry fps dynamiczne, to powinno Ci się spodobać. Fajnych pare rzeczy dodali tutaj, m.in. ciche zabójstwo (od tyłu), możliwość podniesienia sojusznika, lub związanie przeciwnika. Mi się bardzo spodobało, bardzo wciąga. Tutaj zarzuce Tobie link do gamepleyu w wykonianiu moim i kumpla.Zapraszam do oglądania ;p

Mnie się podoba właśnie tylko ciężko wbić na serwery z niskim pingiem...

abadum jak już masz się reklamować to w odpowiednim dziale.

W AA grałem i poza koszmarnym niedorobieniem oraz tragiczną optymalizacją gra jest słaba. Chyba zabrakło im budżetu od Armii aby z założenia zrobić powrót z tej gry AA2.

@Down Równie dobrze mogłeś wrzucić zwykły gameplay ;) ewentualnie wrzucić filmik w pochwal się i wstawić linka ;)

Kristal, nie raklamuje się, tylko daje gameplay z gry zeby mógł sobie zobaczyć, zareklamuje się w odpowiednim czasie ;p

A co do gry jeszcze, każdy lubi coś innego, dla mnie grało się bardzo przyjemniej jak do tej pory. Jest jeszcze taka sprawa, że masz tylko 4 bronie, m4, jakas tam krowe ze 100 ammo ;p, szybkostrzelna snajpe i shotguna. Troche mało ale wkońcu to beta, a nie wierze zeby gre z serii america's army zostawili w takim punkcie ;)

Wszystkie cześci tak miały ;)

Wszystkie częsci tak miały ze były tylko 4 bronie? (Nie wiem bo nie grałem w AA wcześniej ;p)

Tak wszystkie :) M16 + ( granatnik ) , SaW ( ckm ) , M24 ( snajperka ) . Z patchem special forces doszła m4a1 z luneta i granatnikiem ... Pozniej doszedl shotgun jako fan mod i zostal :P Po za tym w aa 2.0+ było można podnosić bronie wroga . Zawsze to byli teroryści z twojego pkt widzenia więc podnosiłeś kałacha , rpk lub mosina.

Kto z Was gra w AA:PG?? Jak Wam się podoba??