America's Army : Proving Grounds - SquN

Witam tak jak w temacie. Squny szukaja ludzi do AA4 wiecej info na steam : areq231

Odswiezam. Szukamy do klanu. Zblizaja sie ligi i turnieje.

W sumie pogrywam sobie w tą całkiem przyjemną gierkę,dobry taktyczny shooter.Tylko martwi mnie jedna sprawa,jak będą wyglądały te turniejowe rozgrywki skoro tyle botów i ogólnie cheaterów jest nadal w grze.Czasami to śmiech,magiczne tricki,wallhacki itp. ale fakt,że można zagrać często mecz bez hakerów i wtedy jest miodzio.Gra nastawiona na taktykę i konkret skila.

Ekhm mam przegrane ponad 40 h+ ani razu nie widzialem bota czy cheatera ... Nie wiem skad ty masz te wyimaginowane informacje . To ze ktos ma staty 11:1 nie znaczy ze jest cheterem poprostu gral w poprzednie czesci , ma dobry headset ( slyszal pewnie jak biegasz obok ) . Moge dac ci przyklad 2 dni temu z bylym majesticem tidididi ( top klan z 2) robilismy ropzier... na hospitalu majac staty 15:2 on 20:2 no i placz ze cheatery i hacki . My poprostu znamy kazdy zakamarek tej mapy , kazdy camp spot z poprzednich czesci . Po za tym w tej grze dzwiek odgrywa bardzo duza role , musisz sluchac co sie dzieje do okolo ciebie . Kazdy twoj krok jak i przeciwnika jest lyszany z 10 metrow . Jezeli slysze ze ktos wchodzi po schodach to na gorze juz jestem na niego przygotowany , lub przeladowuje kawalek dalej . Niestety to nie bf czy cod gdzie biega sie na pale tu trzeba nasluchiwac . AA jest jedna z najlepiej zabezpieczonych fps-ow w zadnej czesci nie spotkalem sie z hackami a gram juz sporo ponad 7 lat wliczajac poprzednie wydania. Nie mowie o sytuacji kiedy wychodzi nowa wersja gry i stara zostaje porzucona przez co nie ma akutalizacji pb i wtedy pojawiaja sie hacki jak np bylo z 2 kiedy wyszla 3 . Zreszta squny moga to potiwerdzic bo kojarze ich z AA 2 o ile to ten sam klan a nie podobna nazwa.

tak jest to ten sam Squn co w AA2 :))

Nadal szukamy ludzi do teamu.

Witam tak jak w temacie. Squny szukaja ludzi do AA4 wiecej info na steam : areq231