America's Army: Proving Grounds startuje 29 sierpnia. Przygotujcie się na naprawdę realistycznego MMOFPS'a

Będzie to czwarta część prawdopodobnie najbardziej realistycznej serii MMOFPS’ów w historii.Co jednak najlepsze, America’s Army: Proving Grounds ma nawiązywać do najlepszych czasów gry, czyli America’s Army oraz America's Army 2. Rozgryw...

Wyświetl pełny artykuł

Grałem akurat w pierwsze AA, a potem po przerwie przeskoczyłem na "trójkę" i za każdym razem gra wydawała się fajna ale bardzo trudna. Wtedy posiadałem jeszcze zbyt słabego PC na ten tytuł aby wykrzesać max fpsów i idealną płynność (małe spadki, np. na otwartym terenie, ale nawet coś takiego może przeszkadzać bardzo w grze). Potem już było w co grać z oFPSów, dlatego AA został zapomniany szybko. Jednak dalej chętnie ponownie powrócę do nowej odsłony Amerykańskiej Armii. Głównym powodem jest właśnie ten realizm. Can't wait.

Będzie to czwarta część prawdopodobnie najbardziej realistycznej serii MMOFPS’ów w historii.Co jednak najlepsze, America’s Army: Proving Grounds ma nawiązywać do najlepszych czasów gry, czyli America’s Army oraz America's Army 2. Rozgryw...

Wyświetl pełny artykuł