Americas Army

Przedstawie wam grę Americas Army, czemu uważam że ta gra jest warta przedstawienia?:

- Grafika 3D, modele postaci dokładne, jak i teren

- Istnieje gra z SI* (od ver. 2.7.0)

- Bardzo różnorodne mapy (od otwartego terenu po potężne miasto)

- Trening (SP*)

- Możliwość wstąpienia do klanu

- System Honoru (leveli)

- Możliwość prowadzenia pojazdów (od ver. 2.7.0)

- Możliwośc posługiwania się różnorodnym arsenałem broni

- A i wspomne, że jest to gra zespołowa

SI* - Sztuczna Inteligencja

SP* - Single Player

Sam plik do ściągnięcia waży 2,56GB. Po zainstalowaniu gra waży 3,33GB.

Niestety wymagania sprzętowe nie są niskie, wręcz przeciwnie - na słabych komputerach niestety gra nie pójdzie...:

Minimalne wymagania sprzętowe: Procesor: 2.4 GHz Pamięć operacyjna: 512 MB RAM Karta graficzna: 128 MB HDD: 3.5GB Karta muzyczna: kompatybilna z DirectX®9.0 Napęd: 4x DVD (nie wymagany dla wersji sciagnietej z internetu) Dodatkowo: Połączenie z internetem.Sugerowany sprzęt: Procesor: 3.0 GHz Pamięć operacyjna: 1 GB RAM Karta graficzna: 256 MB MB HDD: 3.5GB Karta muzyczna: kompatybilna z DirectX®9.0 Napęd: 4x DVD (nie wymagany dla wersji sciagnietej z internetu) Dodatkowo: Połączenie z internetem.

hospital1.jpghospital2.jpg

hospital5.jpgsfvillage1.jpg

sfvillage5.jpgfls3.jpg

Link Oficjalny: www.americasarmy.com

Link do Polskiej strony AA: www.americasarmy.pl

Sztuczna inteligencja to AI a nie SI ;) Si to symbol krzemu :P Przydałoby się coś jeszcze o wymaganiach napisać... Ostatnio przymierzałem się do instalacji tej gierki ale 2GB instalki to jak na razie trochę za dużo jak na moje 80GB HDD :/ Może kiedyś...

A ja grałem w to tylko przez chwilkę,ale powiem,że gra na poziomie mniej więcej Battlefielda 2142 zależy kto woli jakie czasy ja osobiście kocham II WŚ czasy mmofpsy,ale tymi z AA nie pogardzę ^^ za niedługo ściągam ;p

Sztuczna inteligencja to AI a nie SI Si to symbol krzemu Przydałoby się coś jeszcze o wymaganiach napisać... Ostatnio przymierzałem się do instalacji tej gierki ale 2GB instalki to jak na razie trochę za dużo jak na moje 80GB HDD :/ Może kiedyś...

Spolszczałem, Sztuczna Inteligencja -SI dlatego wytłumaczyłem na dole skróty, o co mi chodziło :roll: , a co do HDD, to ja mam 18GB i jakoś mam AA :mrgreen: , WC3FT, Gothic IINC, GunZa, Crimnsonland, SWISHmax i Photoshopa :mrgreen: .Napisze jeszcze o wymaganiach i ile wymaga miejsca AA.

Spolszczałem

Chodzi o to, że jeśli się coś spolszcza to się albo spolszcza wszystko albo nic. W tym wypadku Single Player powinno być Pojedyńczy Gracz. Nie chciałbym być uważany za osobę natrętną, po prostu dobrze radzę bo może się ta wiedza przydać w przyszłości (szczególnie moderatorowi) bo nic do Ciebie nie mam ;)

A teraz na temat. No teraz tak patrząc na wymagania to by mi raczej poszło ale mogłoby ostro klacić :( Więc sobie specjalnie nie pogram... Ale pamiętam, że za czasów grania w BF1942 zabawa była przednia (mimo iż nie grałem na MP) :)

Panowie wyżej... Relax, Take it Easy :mrgreen:

Ja w BFa 1942 grałem w MP i szczerze mówiąc często do tego wracam i bardzo dużo ludzi w to gra.Odnośnie AA nie ma zbyt gigantycznych wymagań.Powinno mi pójść na max.A co do BFa 2142 i wymagań to gram na poniżej minimalnych.Mam tylko teksturę podciągnięto wszystko inne 0,ale i tak gra wygląda lepiej niż AA itp. tylko jakoś dość nudnawe po 250 godzinach gry się zrobiło.Wiecie jak teraz potrafię zwykłym wózkiem rozwalić łazika.Mało osób o tym wie,ale można położyć na machę woziku 5 ładunków wybuchowych i jedziesz pod łazika.Tuż przed nim wyskakujesz i detonujesz bomby ^^ dobra to temat o AA więc nie będę wam już więcej zawracać głowy BFem chyba ;p

Ta gra jest w pelni darmowa czy sa jakies bariery ze po miesiacu trzeba placic albo jakies ulepszenia mozna wykupic czy wogle "Premium account"?

Grałem w tą grę jakieś dwa lata temu to była w 100% darmowa. Jednak z tego co widzę dużo się tam zmieniło (grafa itp. ) więc nie dam sobie ręki uciąć, że teraz też jest w 100% free.

100% darmowa, ponieważ ta gra miała służyć do zechęty amerykanów do wstąpienia do wojska w USA. Niestety twórcy gry się przeliczyli co do "zachęty" i wypadł dobry MMOFPS. I chyba rzecz jasna czemu jest darmowy, ma to zachęcać do wstąpienia w szeregi ;], a nie do płacenia premium acc....

- Offtopic -

Świetne pomysły mają niekiedy Ci Amerykanie. Dlaczego Polski Rząd nie potrafi zrozumieć, że komputery i internet to przyszłość? Może to jest właśnie szansa dla Polski... Zawsze spóźniamy się z rozwojem, a gdy w końcu do nas dociera, że trzeba coś zmodernizować inne kraje już wprowadzają nowe standardy...

Z tego co słyszałem Polscy żołnierze trenują na takich grach jak Quake... Mój wujek jest wojskowym, był w Iraku, i cały czas przy BFie 2 siedzi :)

- Na temat -

Są jakieś inne darmowe MMOFPSy o znacznie mniejszych wymaganiach (jak np. CS)? Swoją drogą przydałby się na forum oddzielny dział poświęcony grom tego typu.

- Na temat - Są jakieś inne darmowe MMOFPSy o znacznie mniejszych wymaganiach (jak np. CS)? Swoją drogą przydałby się na forum oddzielny dział poświęcony grom tego typu.

GunZ, ale to już OT - najlepiej założyć NOWY DZIAŁ o grach MMOFPS

Nie wiem czy nowy dzial jest narazie potrzebny, nie jest tych gier az tak duzo zeby caly dzial poswiecic... Ale o tym to admin decyduje, hail! ;D

offtop odnosnie Mr. Hania

Mogliby darowac sobie te f16 i np zrobic jakis naprawde mocny rpg, moze byc nawet osadzony w samolotach :D I gospodarka by ruszyla, skarb panstwa po prostu zyc nie umierac ;) (doslownie i w przenosni ;p )

Z darmowych mmofpsó z płatnymi dodatkami to WarRock ja w niego zapylam i jest super ^^ mam 5 lvl,tu jest fajnie bo się bronie kupuje itp.Najgorzej z atmosferą w tej grze bo ludzie tak jak w CSie na okrągło cię od cheaterów wyzywają bo nie umieją grać.Tak jak w CSie warto było kampić tak tu jaka kampisz to od razu padasz tu trza się ruszać,a niektórzy nie umieją ;p

Przedstawie wam grę Americas Army, czemu uważam że ta gra jest warta przedstawienia?:

- Grafika 3D, modele postaci dokładne, jak i teren

- Istnieje gra z SI* (od ver. 2.7.0)

- Bardzo różnorodne mapy (od otwartego terenu po potężne miasto)

- Trening (SP*)

- Możliwość wstąpienia do klanu

- System Honoru (leveli)

- Możliwość prowadzenia pojazdów (od ver. 2.7.0)

- Możliwośc posługiwania się różnorodnym arsenałem broni

- A i wspomne, że jest to gra zespołowa

SI* - Sztuczna Inteligencja

SP* - Single Player

Sam plik do ściągnięcia waży 2,56GB. Po zainstalowaniu gra waży 3,33GB.

Niestety wymagania sprzętowe nie są niskie, wręcz przeciwnie - na słabych komputerach niestety gra nie pójdzie...:

Minimalne wymagania sprzętowe: Procesor: 2.4 GHz Pamięć operacyjna: 512 MB RAM Karta graficzna: 128 MB HDD: 3.5GB Karta muzyczna: kompatybilna z DirectX®9.0 Napęd: 4x DVD (nie wymagany dla wersji sciagnietej z internetu) Dodatkowo: Połączenie z internetem.Sugerowany sprzęt: Procesor: 3.0 GHz Pamięć operacyjna: 1 GB RAM Karta graficzna: 256 MB MB HDD: 3.5GB Karta muzyczna: kompatybilna z DirectX®9.0 Napęd: 4x DVD (nie wymagany dla wersji sciagnietej z internetu) Dodatkowo: Połączenie z internetem.

hospital1.jpghospital2.jpg

hospital5.jpgsfvillage1.jpg

sfvillage5.jpgfls3.jpg

Link Oficjalny: www.americasarmy.com

Link do Polskiej strony AA: www.americasarmy.pl