Anarchy Online

Ktoś może gra albo chce się pochwalić setupem ? Podzielić doświadczeniami? ;p

Zapraszam do luźnej dyskusji o AO.

Na dobry początek wklejam mojego niedawno skończonego subway "twinka" enf/trox, szału nie ma, bo wszystko na impach 75, armor = Omni Carbon ql 51.

1copyf.jpg

Nom niezle, niezle. Ale zawsze zastanawaialem sie nad sensem Sub twinkow. Sa co prawda 2 ringi, ktore mozna sobie lootnac ale pozatym to chyba tylko 'for fun' robi sie takiego twinka. Swoja droga, nie lepiej zrobic doc'a z nelebs rod? Albo isc na latwizne i zrobic eng'a, lyknac mochamy i wrangla wyjac jakiegos lvl 100+ bota i pozamiatac? :P

Nom niezle, niezle. Ale zawsze zastanawaialem sie nad sensem Sub twinkow. Sa co prawda 2 ringi, ktore mozna sobie lootnac ale pozatym to chyba tylko 'for fun' robi sie takiego twinka. Swoja droga, nie lepiej zrobic doc'a z nelebs rod? Albo isc na latwizne i zrobic eng'a, lyknac mochamy i wrangla wyjac jakiegos lvl 100+ bota i pozamiatac?

Doc z nelebem wymaga trochę ostrzejszego twinkowania, no ale to zdecydowanie dobry pomysł na sub'a. Co do enga to pewnie też byłby skuteczny i to mniejszym kosztem, ale zwyczajnie miałem ochotę zrobić akurat enf'a i mam z tego fun. ;]

Poza tym od eng'a to akurat chyba mój atrox jest wygodniejszy, bo potrzebuje tylko long HoT'a (i to wcale nie musi być HnQ) żeby wszystko solować - a mochamsy zawsze mi było ciężej znaleźć (pewnie to te złośliwe usposobienie mp;] ).

Najmocniejszy setup do suba jaki widziałem to mój znajomy z organizacji, który ubiera Fixera w GA1 i upgradowanego neleb rod'a.

A co do sensu takiego twinka to jest jeszcze PvP, a te ringi trzeba powiedzieć, że mają znakomite zejście.

Edit: Holy pochwaliłbyś się gdzie i kim grasz, no i po jakiej stronie? ;]

Spoko, AO to bardzo fajna gra... Ty fr00b czy placisz??

Bo tez bym w to pogral ale na podstawowej wersji mi sie nie chce, a zaplacil bym jak by dotrzymali obietnicy z nowym silnikiem graf.

kiedys mialem 60~~ MA.

Froob ;]

Edit: Holy pochwaliłbyś się gdzie i kim grasz, no i po jakiej stronie? ;]

Nie gram juz od dawna, ale jak jeszcze gralem to Omni, working for The Man ftw! :P

Najmocniejszy setup do suba jaki widziałem to mój znajomy z organizacji, który ubiera Fixera w GA1 i upgradowanego neleb rod'a.

Czyli cos takiego?: (zaczyna sie od 1:05)

28511704.jpg

A tak się expi na NT, lvl co 15 minut. ;]

Jutro wkleję jakieś zdjęcie z nowym stuffem mojego NT, bo bardzo pięknie mi go koledzy z org'a pomogli ubrać.

Ktoś może gra albo chce się pochwalić setupem ? Podzielić doświadczeniami? ;p

Zapraszam do luźnej dyskusji o AO.

Na dobry początek wklejam mojego niedawno skończonego subway "twinka" enf/trox, szału nie ma, bo wszystko na impach 75, armor = Omni Carbon ql 51.

1copyf.jpg