Nom niezle, niezle. Ale zawsze zastanawaialem sie nad sensem Sub twinkow. Sa co prawda 2 ringi, ktore mozna sobie lootnac ale pozatym to chyba tylko 'for fun' robi sie takiego twinka. Swoja droga, nie lepiej zrobic doc'a z nelebs rod? Albo isc na latwizne i zrobic eng'a, lyknac mochamy i wrangla wyjac jakiegos lvl 100+ bota i pozamiatac?
Doc z nelebem wymaga trochę ostrzejszego twinkowania, no ale to zdecydowanie dobry pomysł na sub'a. Co do enga to pewnie też byłby skuteczny i to mniejszym kosztem, ale zwyczajnie miałem ochotę zrobić akurat enf'a i mam z tego fun. ;]
Poza tym od eng'a to akurat chyba mój atrox jest wygodniejszy, bo potrzebuje tylko long HoT'a (i to wcale nie musi być HnQ) żeby wszystko solować - a mochamsy zawsze mi było ciężej znaleźć (pewnie to te złośliwe usposobienie mp;] ).
Najmocniejszy setup do suba jaki widziałem to mój znajomy z organizacji, który ubiera Fixera w GA1 i upgradowanego neleb rod'a.
A co do sensu takiego twinka to jest jeszcze PvP, a te ringi trzeba powiedzieć, że mają znakomite zejście.
Edit: Holy pochwaliłbyś się gdzie i kim grasz, no i po jakiej stronie? ;]