Android na PC?!

Cześć.

Założyłem ten temat choć pewnie już podobne były ale nie mogłem znaleźć. Mam sprawę taką że szukam programu którym pogram w gry z Androida na moim PC jeśli ktoś zna nazwę takiego programu jeżeli taki w ogóle istnieje i najlepiej żeby był za darmo to proszę bardzo o podanie nazwy lub linka do Downloadu :) Dzięki i Pozdrawiam :)

Bluestack

I jeszcze Andy. BlueStacks niby jest najlepszy ale nie działa na nim kilka popularnych apek, podczas gdy na Andy już tak.

Jest jeszcze kilka innych emulatorów Androida, ale mało co na nich działa, poza tym te emulatory mocno obciążają internet (Andy go nawet odcina kiedy się włącza) i włączenie systemu, więc jeśli masz starszy komputer to lepiej nie instaluj. Ogólnie dwa te emulatory powinny ci spokojnie wystarczyć.

No i nie działają na kompach z 1 GB RAMu z góry mówię, bo masa osób płacze, że nie może ich uruchomić na takich gratach.

A i jakby ci dźwięk nie działał na Andy to przed jego uruchomieniem odpal filmik na YT, a będzie. Pamiętaj, że oba emulatory w pełni wyłącza się na pasku zadań bo odpalają się w tle razem ze startem systemu (nie da się tego wyłączyć a jak zrobisz to siłą to Bluestacks będzie ci crashować cały komputer - testowałam na swoim [Windows 10, na XP tak nie robi])

Nie to zeby cos ale tak ciezko wpisac w google "Android on PC" ?

Up + mozesz odpalic virtualbox z androidem

Nie to zeby cos ale tak ciezko wpisac w google "Android on PC" ?Up + mozesz odpalic virtualbox z androidem

Andy używa właśnie virtualboxa i to chyba lepsza opcja niż odpalać go "na goło", bo podobno na Win 10 w ogóle nie da się aktualnie zainstalować Androidowego roma bo jakieś problemy są tam z kompatybilnością czy coś, Andy naprawiło ten problem w ciągu kilku tygodni (i właśnie czasem brak dźwięku jest następstwem tego), a na oryginalnym virtualboxie nadal występuje.

Elo :)

Zainstalowałem ten program Andy i jak na razie świetnie działa, troszkę wolno pobiera aplikacje ale może to wina mojego neta. Dzięki za odpowiedź, właśnie takiego programiku szukałem Dzięki Hasira :)

Cześć.

Założyłem ten temat choć pewnie już podobne były ale nie mogłem znaleźć. Mam sprawę taką że szukam programu którym pogram w gry z Androida na moim PC jeśli ktoś zna nazwę takiego programu jeżeli taki w ogóle istnieje i najlepiej żeby był za darmo to proszę bardzo o podanie nazwy lub linka do Downloadu :) Dzięki i Pozdrawiam :)