(Android) Poszukiwani, poszukiwane, taktyczne napierpapa

Moim mili, drodzy i kochani

Potrzebuje kogoś, kto poleci mi jakieś dobre gry typu Tactical RPG na Androida (tablet Nexus 7)

Umieszczam w dziale konsolowym ponieważ ten typ gier jest raczej domeną tych systemów.

Chodzi mi o gry podobne do serii Final Fantasy na wszelkiego rodzaju pleye oraz przede wszystkim gry jak Golden Sun 1&2 czy Final Fantasy Tactics na GBA.

Mogą być darmowe, mogą być płatne, byleby było dużo klas, dużo myślenia i takie tam turowe zabawy.

Dla tego kto znajdzie przewidziana nagroda - będę przez trzy godziny czule o nim myślał

Jedyne RPG jakie znam na androida to jest Zenonia 1,2,3,4,5 i 6 już bodajże wyszła. Także polecam

Nie nie nie nie nie

Zenonia to uhh... leć do przodu i tapuj attack w koło macieju :P

Jeżeli może być płatna, to polecam Ci zakupić własnie Final Fantasy na Androida :) Szczególnie w "Final Fantasy Dimensions", który ma podobno cholernie dużo contentu, sam niedługo zmieniam telefon na android'a i to będzie mój pierwszy zakup na nim :D

Możesz sobie również pobrać emulatory GBA/Snes i pościagać gry typu Final Fantasy, Seiken Densetsu, Chrono Trigger, Golden Sun itp. itd.

Do tego: Covenant of Solidute, Eve of the Genesis HD.

To w sumie wszystko co kojarzę, obczaj sobie te gry, może któraś Ci podpasuje :P

Sory pomylilem nazwe. Jak sobie przypomne to edytuje.

Albo ściągnij emulator psx na androida i np. Final Fantasy 7 bez problemu

Co do emulatorów to tak, ten do GBA w celu odpaleniu kilku ciekawych tytułów mam. Działa i śmiaga.

A emulator playstation... kurcze byłoby by miło ale... bez pada bleh :P

Polecam emulator PS1 i grę Vanguard Bandits ;) Tytuł może sie kojarzyc z japonskim crapem ale gierka jest naprawdę świetna.

Moim mili, drodzy i kochani

Potrzebuje kogoś, kto poleci mi jakieś dobre gry typu Tactical RPG na Androida (tablet Nexus 7)

Umieszczam w dziale konsolowym ponieważ ten typ gier jest raczej domeną tych systemów.

Chodzi mi o gry podobne do serii Final Fantasy na wszelkiego rodzaju pleye oraz przede wszystkim gry jak Golden Sun 1&2 czy Final Fantasy Tactics na GBA.

Mogą być darmowe, mogą być płatne, byleby było dużo klas, dużo myślenia i takie tam turowe zabawy.

Dla tego kto znajdzie przewidziana nagroda - będę przez trzy godziny czule o nim myślał