Angels Online lub inny popularny klasyk

SIEMKA !

Ja tu z pytaniem jak wygląda sprawa z Angels Online

chodzi mi tu o ilość ludzi. :)

Dużo ? mało ?

Poza tym znacie jakiegoś dobrego popularnego mmorpg 3d/2d w którym jest masa ludu ?

wiecie, brakuje mi tych czasów co pierw zbierało się na seta, potem na ringi jakieś i broń, robiło się to + ileś i się cieszyło po dniach ciężkiej pracy :)

Więc czekam na wasze zdanie apropo serwerów w Angels Online lub propozycje klasyków.

Dzięki ;)

dolaczam sie do pytania!

Chyba mało kto wie :/

Hmm polecam Flyffa:P Ale masa ludu jest tylko na serwerach ja Asia :D Więc nie wiem czy pomogłem. Lagów nie ma ale te krzaczki .... ;/

W Angels Online zostali sami starzy gracze. Początkowe lokacje są puste od kilku lat. Jednak w grupie można grać.

Trickstera mozesz sprobowac jak lubisz gry tego typu

Kurcze sam bym pograł w coś takiego "klasycznego" jako odskocznia od EVE i CS'a... Najlepiej jakby było 2/2.5 D próbowałem ostatnio Conquera ale to już nei to samo. Macie jakieś propozycje ?

O właśnie, trickster online to ciekawy klasyk, a coś innego ?

To Trickster nie upadł? Co do klasyków to Wonderland online i Angels online mógłbym pograć.
i jeszcze conquer online

Upadł, ale został otwarty na nowo :)

A co myślicie o Eudemons online?

Eudemons online to typowy klasyk, który jest wciąż rozwijany. No i jedyna gra, gdzie można mieć dziecko.

I w której nie ma ludzi online.

To jak z Angels Online. Tibii by się przydał mały merge server i byłoby okej.

SIEMKA !

Ja tu z pytaniem jak wygląda sprawa z Angels Online

chodzi mi tu o ilość ludzi. :)

Dużo ? mało ?

Poza tym znacie jakiegoś dobrego popularnego mmorpg 3d/2d w którym jest masa ludu ?

wiecie, brakuje mi tych czasów co pierw zbierało się na seta, potem na ringi jakieś i broń, robiło się to + ileś i się cieszyło po dniach ciężkiej pracy :)

Więc czekam na wasze zdanie apropo serwerów w Angels Online lub propozycje klasyków.

Dzięki ;)