Angielski Royal Quest

Witam, czy oplaca sie zaczac grac na tym nowym serverze co wyjdzie w lipcu ? Chodzi mi glownie o P2W, na polskim serverze wbilem 34lvl ale potem sie jednak przekonalem ze bez premium gry nie mam, nawet na "potiony" nie starczalo bo drop byl tak marny :/ Gra naprawde mi sie podoba ale p2w ja niszczy, niedlugo zostanie tylko elita graczy ktorzy wplacili 9999999$..

Wiec wychodze z pytaniem czy sie oplaca grac bo slyszalem ze global royal quest wydaje 1C Games i mam nadzieje ze IS troche sie zmieni.

gra jest zrobiona na takiej zasadzie jakiej jest na ruskim płacisz, na polskim płaciłeś i na globie też będziesz płacił, ja zagram bo będzie o wiele więcej ludu i pewnie coś wybule bo będzie warto i szybko nie padnie to się jeszcze człowiek odkuje

Ja na tą grę nie mam zamiaru nawet złotówki wydać. Przede wszystkim z tego względu że mam naprawdę ogarniętą ekipę do gry i wspólnie hajs(w grze) będziemy w dość prosty sposób zbierać. A od IS'a będą europejczycy którzy zarabiają w Euro. Dla nich is będzie taniutki i będą wystawiać itemy z Is'a za bezcen w marketach. Dla tego o sam is się nie martwię. Wszystko będzie zależało od ilości graczy z zagranicy. Cała reszta to własne samozaparcie i doświadczenie :)

Hej wszystkim!

Wystartowalo oficjalne forum Steamowej wersji Royal Questa, gdzie juz nasza gildia zostala ogloszona i zaczelismy rekrutacje. Zapraszam - http://eu.royalquest.com/forum/index.php?/topic/6-sunny-tomatoes/#entry14

Pozdrawiam :)

Dzieki za info :) Cos wiadomo o starcie open bety?

Niestety, o dacie startu nic nie mówili :<
Ale jest forum! :P To już coś :D

data startu - "end of July"

Niby tak, ale wcześniej miał być "end of June", więc pewnie sami nie wiedzą kiedy gra wyjdzie ^^'

Witam, czy oplaca sie zaczac grac na tym nowym serverze co wyjdzie w lipcu ? Chodzi mi glownie o P2W, na polskim serverze wbilem 34lvl ale potem sie jednak przekonalem ze bez premium gry nie mam, nawet na "potiony" nie starczalo bo drop byl tak marny :/ Gra naprawde mi sie podoba ale p2w ja niszczy, niedlugo zostanie tylko elita graczy ktorzy wplacili 9999999$..

Wiec wychodze z pytaniem czy sie oplaca grac bo slyszalem ze global royal quest wydaje 1C Games i mam nadzieje ze IS troche sie zmieni.