Angielski

witam poszukuje człowieka który zechciał by mi pomóc swoją wiedzą z j.angielskiego

mianowicie potrzebuje pomocy w tłumaczeniu np

ja pisze krótki text po Polsku a ktoś by to przetłumaczył na angielski bez google translatorów i w miarę płynnie !

Krótko mówiąc, trzeba za ciebie odrobić zadanie domowe ?

Tak trudno wziąć do ręki słownik ?. Podeślij mi tekst a ci zrobię ;)

zadanie domowe to sam mogę zrobić , chodzi oto że z angielskiego jestem krótko mówiąc kali mieć kali być ,

a potrzebuje zrobić prezentacje na zaliczenie semestru , nie dojść że musi być porwanie pisemnie to i bezbłędnie muszę recytować , czyli coś co musiał bym robić pewnie z 2 miesiące i i tak dać komuś do poprawy , a jak ktoś ma talent to zrobi w dużo szybciej .

Tak trudno wziąć do ręki słownik ?. Podeślij mi tekst a ci zrobię ;)

dzięki wyśle jak skocze pisać esej :D

Zaraz zaraz o żadnej prezentacji nie było mowy : ja pisze krótki text po Polsku a ktoś by to przetłumaczył na angielski bez google translatorów i w miarę płynnie !

Zaraz zaraz o żadnej prezentacji nie było mowy : ja pisze krótki text po Polsku a ktoś by to przetłumaczył na angielski bez google translatorów i w miarę płynnie !

no tak krótki text ^^

bez stresu wyśle ci co mam i napiszesz tak lub nie , nie ma ma przymusu

To napisz mi na jaki temat ta prezentacja ile slajdów będzie łatwiej szczegóły proszę na pw.

zadanie domowe to sam mogę zrobić

Z Zadaniem domowym nie masz problemu a z prezentacją już tak?? Rób tak dalej a z anglika już zawsze będziesz "kali mieć kali być"...

Jak coś to mi możesz wysłać ;) Przetłumaczę ci to nawet z przyjemnością.Wyślij tekst długi, krótki, obojętnie jaki i ci przetłumaczę ładnie.

Jeśli nikomu nie chce się tego robić, to ja mogę jak będę mieć chwilkę wolnego czasu.

Zdajesz sobie sprawę z tego, że prezentacja napisana przez kogoś innego moze byc łatwo zweryfikowana? Tzn wystarczy złapać sie na slowie którego nie będziesz znał, znaczeniu danego zdania czy coś i nauczyciel ma prawo Cię oblać. Lepiej własnymi siłami cos napisać, niż później tak czy inaczej uczyc sie prezentacji na pamięć. Jak napiszesz sam będziesz miał przynajmniej w głowie co tam jest + trochę się nauczysz skoro bimbałes przez półrocze . Czas nadrobić trochę

witam poszukuje człowieka który zechciał by mi pomóc swoją wiedzą z j.angielskiego

mianowicie potrzebuje pomocy w tłumaczeniu np

ja pisze krótki text po Polsku a ktoś by to przetłumaczył na angielski bez google translatorów i w miarę płynnie !