Cześć. Przedstawiam wam moją animację, w której chodzi o rozwalanie wieży. Może moje pomysły nie były bardzo twórcze ale trudno było jakieś wymyśleć Opinie zostawiam wam i chciałbym wiedzieć co można poprawić.
[media=]
Cześć. Przedstawiam wam moją animację, w której chodzi o rozwalanie wieży. Może moje pomysły nie były bardzo twórcze ale trudno było jakieś wymyśleć Opinie zostawiam wam i chciałbym wiedzieć co można poprawić.
[media=]
Nie znam się na tym, ale mi się podoba. Coś tylko z dzwiękiem mi się nie podoba.
Epickie, tylko dźwięk rani uszy.. Nie da się tego określić, jak niszczą się te klocki. Oglądałem to bez dźwięku. Ogółem bardzo dobre
Fajna animacja, tylko troche dzwiek dobija, nie wiem, czy to jest dzwiek bijacego sie szkla, czy czegos, ale wiem, ze lipnie brzmi
Wiszące w powietrzu klocki robią złe wrażenie. Poza tym, całkiem fajnie ci to wyszło.
No właśnie trudno było znaleźć odpowiedni dźwięk ;/
[media=]