Witam. Jest to moja pierwsza animacja stworzona w programie Cinema 4d. Mam nadzieję, że jest w miarę dobra i proszę abyście pisali komentarze co mógłbym poprawić. Zapraszam do oglądania
[media=]
Witam. Jest to moja pierwsza animacja stworzona w programie Cinema 4d. Mam nadzieję, że jest w miarę dobra i proszę abyście pisali komentarze co mógłbym poprawić. Zapraszam do oglądania
[media=]
Jak na 1 Animacje to Niezłe
Nic ciekawszego tu nie ma, ale jeśli chodzi czysto o animację, to nie jest źle .
Hym czy tylko ja skojarzyłem zakończenie z LOSTEM?^^
Mnie się podobało, krótkie, ale ładnie wykonane. A zakończenie to tylko muzyka z LOSTem jest skojarzona.
Tak myślałem, że tą muzykę skądś znam
wyszło świetnie gratuluję czekam na inne pracę dostajesz suba
Popracuj nad DoF bo trochę denerwujące jest.
Właśnie na początku DoF'a ustawiałem ale w niektórych momentach zapomniałem ustawić i dlatego tak kijowo wyszło.
I w ogóle dzięki za "suby" i "fajne" w filmiku. Już mam nawet pomysł na nową animacje zabieram się do roboty.
WOw Nice jak na 1 prace Ile godzin ci zajeło robienie tej animacji ? tak na oko
Mniej więcej od wtorku do piątku.
fajne i to zrobione nie na odwal się lecz chciałbym zobaczyć coś innego niż minecraft
jeśli oczywiście coś takiego masz zamiar zrobić
Jesli to jest twoja pierwsza praca, to Szacunek, film jak poezja. Nice ;]
[media=]