Animacja z Minecraft

Witam. Jest to moja pierwsza animacja stworzona w programie Cinema 4d. Mam nadzieję, że jest w miarę dobra i proszę abyście pisali komentarze co mógłbym poprawić. Zapraszam do oglądania

:)

[media=]

Jak na 1 Animacje to Niezłe :P

Nic ciekawszego tu nie ma, ale jeśli chodzi czysto o animację, to nie jest źle ;).

Hym czy tylko ja skojarzyłem zakończenie z LOSTEM?^^

Mnie się podobało, krótkie, ale ładnie wykonane. A zakończenie to tylko muzyka z LOSTem jest skojarzona.

Tak myślałem, że tą muzykę skądś znam :P

wyszło świetnie gratuluję :D czekam na inne pracę dostajesz suba

Popracuj nad DoF bo trochę denerwujące jest.

Właśnie na początku DoF'a ustawiałem ale w niektórych momentach zapomniałem ustawić i dlatego tak kijowo wyszło.

I w ogóle dzięki za "suby" i "fajne" w filmiku. Już mam nawet pomysł na nową animacje :) zabieram się do roboty.

WOw Nice jak na 1 prace :D Ile godzin ci zajeło robienie tej animacji ? tak na oko

Mniej więcej od wtorku do piątku.

fajne i to zrobione nie na odwal się :D lecz chciałbym zobaczyć coś innego niż minecraft :P jeśli oczywiście coś takiego masz zamiar zrobić :D

Jesli to jest twoja pierwsza praca, to Szacunek, film jak poezja. Nice ;]

Witam. Jest to moja pierwsza animacja stworzona w programie Cinema 4d. Mam nadzieję, że jest w miarę dobra i proszę abyście pisali komentarze co mógłbym poprawić. Zapraszam do oglądania

:)

[media=]