Anime dla cebulaka

Szukam anime z ciekawą walką, najlepiej bez romasu. Może mieć trochę komedii. Chciałbym aby anime nie było w produkcji tzn. żebym nie musiał czekać ileś tygodni na odcinek. (najwyżej czekać na nowy sezon)

Byłoby miło gdyby miało 30+ odcinków.

Podobały mi się:

Naruto (shippuden też)

cała seria Dragon ball

avatar legenda aanga } Niewiem czy zaliczają się pod anime

Shingeki No Kyojin

Podobały mi się ale nie dokończyłem:

Elfen Lied

Bleach (6 odc)

Full Metal Alchemist:Brotherhood (ok. 5 odc)

Sword Art Online (może 4 odc)

Gintama (coś koło 20 odc)

Hunter x Hunter (podczas tego targu/wymiany czegośtam jak się rozdzielili, max 30 odc)

Zetman (w sumie nie pamiętam dokładnie czy mi się podobało, ale oglądałem pierwsze x odcinków więc czemu by nie wrzucić tutaj)

Nie podobało mi się:

One piece (tasiemiec)

Death Note (nie wczułem się w klimat, moim zdaniem nudne)

Więcej nie pamiętam.

Nie wiem, po co ci te chińskie bajki?

warn_ico.png
Offtop
~Leman

11eyes - nie powala, ale może być.

Sword art online, Sword art online 2 (Gungale online) - moje ukochane anime.

Fate stay night - wciąga, przynajmniej mnie wciągnęło na tyle, by oglądać więcej razy niż raz.

Ao no exorcist - może być.

Kyoukai no Kanata - przyjemne i lekkie.

Full Metal Alchemist - moim zdaniem mus.

Death Note - powinieneś spróbować jeszcze raz i się wczuć, bo to anime jest bdb.

Fairy Tail - tasiemiec, nie oglądałem całego, ale tyle ile obejrzałem to mi się podobało. Nie zaskakuje zbytnio, ale ogólnie fajne.

Jak coś mi się przypomni to z edytuje.

Walka i bez romansu hmm??

Dobra wale prosto z mostu - jak chcesz walkę to Beelzebub - tylko że jest tam ciut więcej komedii niż trochę :D

Niestety ciut romansu jest ale Btooom!

Walka to może też Hellsing Ultimate - niby horror ale coś niesamowitego wartego obejrzenia

Jeszcze może być Mahou Sensou, Noragami, jedna z legend Soul Eater, Tengen Toppa, Tokyo Ravens może Blood Lad no i może by filmy Towa no Quon (6 ich bodajże było), zaczynając filmy to może Berserk (narazie 3 części). Wybacz za tyle może no ale co zrobić ;D Btw niestety chyba we wszystkim jest po troszku romansu ;/ Jeśli chcesz sam coś wybrać to spójrz na moją (bądź co bądź skąpą) listę -> http://myanimelist.net/animelist/Datenshi_Kaito a najlepiej leć na listę Sewei to prawdziwa kopalnia :Dhttp://myanimelist.net/profile/Sewei

Pokemony FTW!

Jeśli Death Note jest nudny to ja jestem primabaleriną . Radzę ci obejrzeć go jeszcze raz i najlepiej łyknąć coś na koncentracje bo death nota trzeba najpierw zrozumieć. A bleacha to możesz obejrzeć w maxie do sagi z Arrancarami bo później to królują tam owady i inne paciaraje i bez fillerów oczywiście

Fakt Bleach kończy się jak dla mnie po (JAK TU SIĘ DODAJE SPOILERY? :D) wybacz ale będzie spoiler - pokonaniu pewnego jegomościa i utracie czegoś tam przez kogoś tam

;p

Dla mnie skończył się jeszcze wcześniej bo jak już mówiłem nie lubię much i motyli W T F ^.-

Code Geass

Deadman in wonderland

Code Geass + Code Geass: R2

ciekawe walki? Sengoku Basara miała niezłe

https://www.youtube.com/watch?v=sLGTc3x7-38

Dokończ FMA:B, i może sao, ale to z tymi wróżkami to żenada.

Krótka lista:

Berserk - ale pełne anime dopiero potem ew. 3 częściowy film.

Death note - jęsli CI nie podszedł spróbuj oglądnąć wersje streszczoną w 3 godziny, nie pamiętam dokładnej nazwy

Busou renkin

One Piece - też jest warte uwagi a biorąc pod uwage ile tego jest do nadrobienia to spokojnie możesz sobie po odcinku pykać bo warto

Soul Eater - zakończone anime mające ponad 50 odcinków. Anime akcji z sporą ilością humoru i fajnymi scenami walki.

Fairy Tail - tasiemiec ciągle emitowany. Komediowe anime akcji z spora liczbą walk.

Wymieniłbym jeszcze kilka, ale w większości nie przekraczają 24 odcinków.

Dokończ FMA:B.

Od siebie dorzucę D-Gray Man, Katanagatari

Fairy Tail

D-gray man

Beelzebub

Great Teacher Onizuka (może mało walki ale jedna z lepszych komedii)

Szukam anime z ciekawą walką, najlepiej bez romasu. Może mieć trochę komedii. Chciałbym aby anime nie było w produkcji tzn. żebym nie musiał czekać ileś tygodni na odcinek. (najwyżej czekać na nowy sezon)

Byłoby miło gdyby miało 30+ odcinków.

Podobały mi się:

Naruto (shippuden też)

cała seria Dragon ball

avatar legenda aanga } Niewiem czy zaliczają się pod anime

Shingeki No Kyojin

Podobały mi się ale nie dokończyłem:

Elfen Lied

Bleach (6 odc)

Full Metal Alchemist:Brotherhood (ok. 5 odc)

Sword Art Online (może 4 odc)

Gintama (coś koło 20 odc)

Hunter x Hunter (podczas tego targu/wymiany czegośtam jak się rozdzielili, max 30 odc)

Zetman (w sumie nie pamiętam dokładnie czy mi się podobało, ale oglądałem pierwsze x odcinków więc czemu by nie wrzucić tutaj)

Nie podobało mi się:

One piece (tasiemiec)

Death Note (nie wczułem się w klimat, moim zdaniem nudne)

Więcej nie pamiętam.