Anime eng/pl

Pytanko, wiecie gdzie moge znalezc anime w full hd?

albo przynajmniej 720p

najlepiej download, byle zeby byly japonskie glosy, napisy - angielskie, polskie lub zadne

nie wiem czy regulamin nie zabrania linkowania, wiec jak cos mozecie mi podeslac na pm

z gory dziex

Nie wiem czy to hd czy nie ale na Anime shinden jest bardzo ładna jakość filmików

a tak, zapomniałem dodać ze wszystkie polskie te bardziej znane juz przejrzałem

aktualnie wlasnie szukam ergo proxy, tam (na shinden) jest nawet ogarnieta jakosc i duzy zbiór ale mam taki problem, ze scina mi głos gdy daje na fullscreena (na malym oknie jest spoko) gdy ogladam online.

na czym ogladasz anime? tzn. jaka przegladarka?

mi na chrome i firefox normalnie daje :) ale jak tak poszukaj przęgladarki innej albo usun ie najnowszego:)

czemu ie najnowszego usuwac?

narazie instaluje mozille i reinstaluje flasha

@Edit reinstal i mozilla nie pomogły

widze ze zostaje sciaganie w hd z jakichs zagranicznych serwisow

ep moglby ktos obejrzeć kawałek na full screenie i powiedziec czy tez ma takie "przeciagniecia" ?

a i tak dodam od siebie, ze wiekszosc fan madów jesli chodzi o napisy to dno, tłumaczą z angielskiego na polski, zamiast jap -> pol,co czesto zmienia sens, ale to da sie przebolec. Gorzej że ludzie z angielskiego nie potrafia nawet tlumaczyc, do tego robia tone bledow ortograficznych, brak konsekwencji (np.przekrecaja imiona bohaterow).

Dosc czesto sie zdarza ze nie patrze nawet na napisy tylko slucham samej gadaniny i juz lepiej bym przetluamczyl niz ci ludzie.

http://www.nyaa.eu/ Polecam

Klik

Tutaj masz anime z japońskimi głosami, angielskimi napisami.

http://diff-anime.pl/news.php albo shinden.

@Gruca napisałem że już je przejrzałem, tam jakosci sa dobre ale downloada nie ma (w wiekszosci)

reszte zaraz przejrze

@edit

@slider nie lubie torrentow, bo czesto sie zdarza ze nie ma leecherow na te mniej popularne produkcje, do tego nei wszystkie odcinki etc.

a te animetake to nie wiem jak z jakoscia, ale przynajmniej tego co szukam - ergo proxy, nie ma

Pytanko, wiecie gdzie moge znalezc anime w full hd?

albo przynajmniej 720p

najlepiej download, byle zeby byly japonskie glosy, napisy - angielskie, polskie lub zadne

nie wiem czy regulamin nie zabrania linkowania, wiec jak cos mozecie mi podeslac na pm

z gory dziex