Anime/Manga serial

Witam. Od razu mowie ,ze nie jestem wielkim znawca anime/mangi ,prawdę mówią nie wiem czym się to rożni ;) Około miesiąca temu zacząłem oglądać naruto i strasznie mi się spodobał,niestety obejrzałem już wszystkie odcinki ( do 314 ) . Moje pytanie do was jest następujące: Czy mogli byście podać mi tytuly seriali podobnych do naruto ? :) Coś w stylu ninja,walkę o dobro,honor,przyjaźń i takie tam :) Aby można było się pośmiać jak i popłakać :) Mam nadzieje ,ze mnie zrozumiecie ;)

Coś w stylu Naruto.

Jest parę takich:

- One Piece

- Fairy Tail

- Bleach

- Fullmetal Alchemist: Brotherhood.

Na pewno znalazło by się jeszcze więcej ale na początek tyle powinno Ci wystarczyć.

Tak jeszcze dla wyjaśnienia: Manga - komiks japoński, Anime - serial/film animowany.

Od siebie mogę polecić:

-Sword Art Online

-Mirai Nikki

-Shingeki no Kyojin

-Guility Crown

A pod powyższym postem podpisuję się jak najbardziej.

A szczególnie Full Metal Alchemist: Brotherhood.

Feudalna Japonia - Sengoku Basara

Dzięki za wszystkie tytuły ;) Sprawdzę na pewno wszystko ;)

Polecam Bleach ;] Bardzo przypomina Naruto ;]

Witam. Od razu mowie ,ze nie jestem wielkim znawca anime/mangi ,prawdę mówią nie wiem czym się to rożni ;) Około miesiąca temu zacząłem oglądać naruto i strasznie mi się spodobał,niestety obejrzałem już wszystkie odcinki ( do 314 ) . Moje pytanie do was jest następujące: Czy mogli byście podać mi tytuly seriali podobnych do naruto ? :) Coś w stylu ninja,walkę o dobro,honor,przyjaźń i takie tam :) Aby można było się pośmiać jak i popłakać :) Mam nadzieje ,ze mnie zrozumiecie ;)