Anime o drużynie football'u amerykańskiego

Witam, poszukuję pewnego anime które kiedyś oglądałem a teraz za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Anime było o szkolnej drużynie football'u amerykańskego, ze znaków szczególnych tego anime to pamiętam że jeden z bohaterów z wyglądu przypominał nietoperza :P

Jak ktoś kojarzy to proszę o tytuł.

@EDIT!

Dobra temat do zamknięcia, po napisaniu postu znalazłem to czego szukałem :rolleyes:

A tak dla zainteresowanych to tytuł brzmi Eyeshield 21

Pewnie chodzi o Eyeshield 21

Dodam, że Eyeshield jest bdb anime ;3. Jeśli szukasz innych sportowych sprawdź Hajime no Ippo, Slam Dunk, Initial D, Hikaru no Go i Major.

Giant Killing jest po prostu za***iste xD (sorry za to slowo, ale taka prawda) więc to też możesz obejrzec xD W ogole anime z gatunku sport sa za***iste :P xD

Kochana nie chodzi o pilke nozna a o football amerykanski to zupelnie dwie rozne dyscypliny :D i tak bankowo chodzi o Eyeshield :D polecam swietne anime

Witam, poszukuję pewnego anime które kiedyś oglądałem a teraz za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Anime było o szkolnej drużynie football'u amerykańskego, ze znaków szczególnych tego anime to pamiętam że jeden z bohaterów z wyglądu przypominał nietoperza :P

Jak ktoś kojarzy to proszę o tytuł.

@EDIT!

Dobra temat do zamknięcia, po napisaniu postu znalazłem to czego szukałem :rolleyes:

A tak dla zainteresowanych to tytuł brzmi Eyeshield 21