Anime sezonu (winter 2013)

No wiec jakie jest wasze ulubione anime obecnego sezonu oto lista (chciałem dać ankietę ale forum jest chyba zbyt zbugowane -_- ) Piszcie jakie jest wasze top ale wybierajcie 1 najlepsze , no i dlaczego wybraliście je a nie inne .

1. Mangirl!
  2. Yama no Susume
  3. Ai Mai Mi
  4. Maoyuu Maou Yuusha
  5. Da Capo III
  6. Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru
  7. Ishida to Asakura
  8. Senran Kagura
  9. Minami-ke Tadaima
  10. AKB0048 Next Stage
  11. Love Live! School Idol Project
  12. Hakkenden: Touhou Hakken Ibun
  13. Amnesia
  14. Bakumatsu Gijinden Roman
  15. Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyou
  16. Senyuu
  17. Tamako Market
  18. GJ-bu
  19. Kotoura-san
  20. Vividred Operation
  21. Boku wa Tomodachi ga Sukunai NEXT
  22. Sasami-san@Ganbaranai
  23. Chihayafuru 2
  24. Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?

A gdzie Gintama?? xd

A gdzie Shaman King xD

@Up to jest tasiemiec jeśli się nie mylę , to raczej się chyba nie zalicza ;)

Po głębszym zastanowieniu z pośród anime które mi się najbardziej podobają w tym sezonie czyli : "Love Live! School Idol Project" "Kotoura-san" "Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?" i "Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru" wybrałem to ostatnie ze względu że bardzo mi przypomina anime sezonu autumn 2012 czyli "Chuunibyou demo Koi ga Shitai!" , oraz bardzo mi się podoba charemik który utworzył się wokoło głównego bohatera który mówiąc krótko zlewa na te dziewczyny . Dodam że każda z nich jest zupełnie inna co dodaje uroku ;)

Moim TOP jest Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?. Mi podoba się w tym anime świat w który nas wprowadza oraz oczywiście bohaterowie. Główny hero nie jest kompletnym idiotą czy słabeuszem, ale prawdziwym koksem jak to niektórzy mówią. Ciekawy jest też pomysł na te "Gry Darów" w których żetonami może być praktycznie wszystko, a mogą brać w nich udział tylko "wyjątkowo uzdolnieni" :P.

Tak swoją drogą mieliśmy wybierać po jednym, a ty założycielu tematu wybrałeś cztery.

Sorki nie zauważyłem.

Maoyuu Maou Yuusha sredniowiecze <3

@DRGT czytałeś moją wypowiedź czy tylko tytuły ? Napisałem że te 4 to moje top a najlepsze jest "Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru" .

Maoyuu Maou Yuusha oraz Minami-ke Tadaima, bardzo słaby sezon żadnej "perełki"

Maoyuu Maou Yuusha(Zacząłem oglądać ze względu na bohatera ,który tam jest, myślałem ,żę będzie niszczyć walczyć... no ale nie jest najgorzej:P) , no i zgadzam się z kolegą wyżej , słaby sezon.

Mnie się tam podoba z tego sezonu Boku wa Tomodachi ga Sukunai NEXT

widziałem wszystkie ale z tych żadnego nie mógł bym wybrać na top 1

Sword Art Online wciąga i w końcu to Anime o mmo, czyli o tym co urzytkownicy tego forum lubią :)

Nie ogarniam po co piszecie jak nie znacie tych anime albo wgl piszecie z d*py o SAO które było anime lata 2012 ....

moje topy to :

1. Maoyuu Maou Yuusha
  2. Ishida to Asakura
  3. Senran Kagura
  4. Amnesia
  5. GJ-bu
  6. Kotoura-san
  7. Vividred Operation
  8. Boku wa Tomodachi ga Sukunai NEXT
  9. Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?

Najbardziej z tego sezonu GJ-bu mi się spodobało, lubie takie lekkie serie o niczym :P

Mi najbardziej podobalo sie Ore no kanojo, poprostu lubie takie anime. Moim nr 2 z tego sezonu jest mondaji tachi, gdyz wykokszony bohater no i dosyc ciekawa fabula. Czekam na kolejne sezony obydwu Anime.

No wiec jakie jest wasze ulubione anime obecnego sezonu oto lista (chciałem dać ankietę ale forum jest chyba zbyt zbugowane -_- ) Piszcie jakie jest wasze top ale wybierajcie 1 najlepsze , no i dlaczego wybraliście je a nie inne .

1. Mangirl!
  2. Yama no Susume
  3. Ai Mai Mi
  4. Maoyuu Maou Yuusha
  5. Da Capo III
  6. Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru
  7. Ishida to Asakura
  8. Senran Kagura
  9. Minami-ke Tadaima
  10. AKB0048 Next Stage
  11. Love Live! School Idol Project
  12. Hakkenden: Touhou Hakken Ibun
  13. Amnesia
  14. Bakumatsu Gijinden Roman
  15. Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyou
  16. Senyuu
  17. Tamako Market
  18. GJ-bu
  19. Kotoura-san
  20. Vividred Operation
  21. Boku wa Tomodachi ga Sukunai NEXT
  22. Sasami-san@Ganbaranai
  23. Chihayafuru 2
  24. Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?