Anime

Witam, mam małe pytanko. Jakie Anime polecacie? Chodzi mi takie minimum (ok.) 100odc.Będę miał teraz kilka dni wolnych więc chętnie coś pooglądam. Najlepiej z napisami(w miarę możliwości), dość ciekawa fabuła, sieczka, wciągające, no po prostu takie które wam się podobają. No i napiszcie dlaczego tak w 2-3 zdaniach. Nie chce nic podobnego do Naruto

Te które oglądałem i były wg mnie bardzo fajne:

-DMC

-DragonBall (wszystkie serie)

Z góry dziękuję.

@Edit

Ale wtopa ;o Mam nadzieję, że nie sprawiłem problemu. Zupełnie zapomniałem o opcji szukaj. Można zamknąć. Dzięki Mr.Hania

Dzięki Soiken o to mi chodziło

+ http://anime.tanuki.pl/strony/szukaj

Bleach, Naruto, One Piece. To takie które mają dużo odc

FMA (FUll Metal Alchemist) też całkiem dużo.

Berserk, nie za dużo odc ale Anime wyjebaśne :P chociaż powinno się inaczej zakończyć.

Onegai Teacher, 26(chyba) odc ale Anime naprawdę dobre.

tyle odemnie xD nie wypisze wszystkich które oglądałem bo musiałbym zapisać większość Anime z Polskimi napisami :P ale te naprawdę warto obejrzeć.

One Piece- jest akcja, dużo walk ale jeszcze więcej śmiechu.

Bleach :) Na początku może troszke przynudzać, ale im dalej oglądasz, tym więcej akcji :)

Witam, mam małe pytanko. Jakie Anime polecacie? Chodzi mi takie minimum (ok.) 100odc.Będę miał teraz kilka dni wolnych więc chętnie coś pooglądam. Najlepiej z napisami(w miarę możliwości), dość ciekawa fabuła, sieczka, wciągające, no po prostu takie które wam się podobają. No i napiszcie dlaczego tak w 2-3 zdaniach. Nie chce nic podobnego do Naruto

Te które oglądałem i były wg mnie bardzo fajne:

-DMC

-DragonBall (wszystkie serie)

Z góry dziękuję.

@Edit

Ale wtopa ;o Mam nadzieję, że nie sprawiłem problemu. Zupełnie zapomniałem o opcji szukaj. Można zamknąć. Dzięki Mr.Hania

Dzięki Soiken o to mi chodziło