Anime

Tak deimond przechodzi na ciemną stronę mocy, albo różową jak kto woli. Chciałbym powrócić albo obejrzeć coś ciekawego, nie długiego - bez tasiemców. Jedyny tasiemiec jaki oglądałem : dragon ball i blech. Fabuła niech się kręci wokół demonów, wampirów, albo wilkołaków. Ma być krwawo, ale bez humorystycznego podejścia.

Jeśli jestem już w temacie anime, chciałbym też pograć w mmo.

blood+

Jedno z lepszych anime pasuje idealnie do twoich wymagań, polecam Hellsing Ultimate - prawdopodobnie najlepsze anime w tych klimatach.

Tokyo Ghoul może, raczej pasuje

Darker than Black: Kuro no Keiyakusha - brak demonów itd. , ale jest mrocznie i ciekawie :D

Deadman Wonderland - magia krwi, więzienie i te sprawy

Fate/Zero - jak na fantasy to jest mroczne, brak demonów itd. , ale za to mamy bohaterów z przeszłości przyzwanych do teraźniejszości(opłaca się obejrzeć)

Kyoukai no Kanata - masz demony, ale miejscami jest zabawnie, miejscami ponuro, nie wiem czy ci przypadnie do gustu

Shiki- na pewno ci przypadnie do gustu bo jest poważne, są wampiry(tak jakby)

Tokyo Ghoul- pierwszy sezon jest całkiem całkiem bo trzyma się mangi(może po za paroma rzeczami), jest coś w stylu połączenia wampira i wilkołaka, czyli ghoula. Drugi sezon zrobili słabo, za dużo akcji, za mało brutalności, za mało fabuły, główny bohater tutaj był taki pusty i nudny a wystarczyłoby gdyby się trzymali mangi.

Darker Than Black. Uwierz, nie pożałujesz.

DxD!

Darker than Black, może i bez demonów i wampirów, ale gwarantuję, że nie pożałujesz.

Devil May Cry

Hellsing/Hellsing Ultimate. Fajne, mroczne, krwawe i mają po 12 odcinków.

Zdecydowałem się na blood ++ albo Darker Than Black.

Blood-c

Blade

Shiki
Shingetsutan Tsukihime

Owari no Seraph

Trinity Blood

D.Gray Man

Kuroshitsuji

Tak deimond przechodzi na ciemną stronę mocy, albo różową jak kto woli. Chciałbym powrócić albo obejrzeć coś ciekawego, nie długiego - bez tasiemców. Jedyny tasiemiec jaki oglądałem : dragon ball i blech. Fabuła niech się kręci wokół demonów, wampirów, albo wilkołaków. Ma być krwawo, ale bez humorystycznego podejścia.

Jeśli jestem już w temacie anime, chciałbym też pograć w mmo.