Ciężko coś wymienić, jeśli nie ma dokładniejszych wymagań, bo można wymieniać tony tytułów. No cóż, ja dorzucę tylko kilka, a mianowicie:
Polecam wyżej wymienione Magi, jednak musisz przebrnąć przez cześć pierwszą (Labirynt), która może się wydawać nieco nudnawa, by dotrzeć do 2 części (Królestwo), które jest świetnie wykonanym anime. Kreska jest bardzo przyjemna dla oka, animacja też nie jest najgorsza.
Kolejnym tytułem wartym obejrzenia dla grafy, przy czym zapewnia dobrą rozrywkę jest DanMachi. Animacja jest na wysokim poziomie, szczególnie słynna walka Bell'a z Minotaurem, jedna z (naj)lepszych walk jakie było mi ujrzeć.
Możesz jeszcze spróbować ShinSekai Yori, kreska/animacje jest świetna, a samo anime bardzo ciekawe. Jedno z lepszych post-apo. Bardzo kontrowersyjne anime.
Widzę, że masz Fate/stay night: Unlimited Blade Works TV w planowanych, jeśli chodzi o ładną kreskę/animacje to ten wybór będzie najlepszy.
Kyoukai no Kanata też jest całkiem przyjemna dla oka, szczególnie 6 odc. zapadł mi w pamięć, gdzie twórcy bardzo ładnie się wykazali pomysłem.
Filmów animowanych zbyt dużo nie oglądam, ale tutaj myślę, że Tamako Love Story ma urzekającą historię jak i grafikę.
Tyle ode mnie, jeśli chcesz widzieć moje "ulubione" tytuły, to wejdź na MAL'a i sprawdź te z ocenami 9-10. Mimo to, uważam, że te wyżej wymienione są bardziej warte uwagi pod względem ładnej grafiki, niż te które mam w favoritsach.