Anivia małe hity?!?

Nie ma to jak Trollowanie ... crit/as/ad na postacie AP ..Mobafire ? Jeśli z tej strony bierzecie poradniki to powodzenia.Poradniki nic wam nie dadzą mogą tylko namieszać w głowie. W każdej grze ma się się tylko core czyli 2-max3 przedmioty które są pod dmg.Reszta pod przeciwnika.Jeśli już chcesz zasięgnąć wiedzy to tylko SoloMid.NET

a tam gadasz trolowanie. Mój kumpel zagrał annie od ad na rankedzie i miał 14:0:11 :D

btw. Anivia daje jeden z lepszych demejdżów w grze więc nie jest możliwe, że z 700 ap walisz kogoś za 200... chyba rammusa na kulce. ostatnio grałem sobie anivką i z 350ap ezreal schodził na kombo...

Nie ma to jak Trollowanie ... crit/as/ad na postacie AP ..Mobafire ? Jeśli z tej strony bierzecie poradniki to powodzenia.Poradniki nic wam nie dadzą mogą tylko namieszać w głowie. W każdej grze ma się się tylko core czyli 2-max3 przedmioty które są pod dmg.Reszta pod przeciwnika.Jeśli już chcesz zasięgnąć wiedzy to tylko SoloMid.NET

przynajmniej jedna osoba, która widać, że ma pojęcie o grze. : )

Najlepsze combo to Stun + E i gościu nie ma prawie HP i składaj Rabadona w early game to już masz przekozak dmg i staraj się walczyć o Mida bo na nim Anivia rządzi :)

przynajmniej jedna osoba, która widać, że ma pojęcie o grze. : )

Ja rUFnieŻ mam pojENće o gŻe!

@TOPIC

Poradniki z mobafire są do d*py. Święta prawda :D

Zawsze można looknąć na leaguecraft.com tam też znajdziecie poradniki oraz ''custom skiny'' dla postaci.

A Anivia to postać combo. Nie jest ona trudna acz wymagająca wprawy w np rzucaniu Q czy ścianki.

Skill order by me :

Na pierwszym lvl-u bierzemy Q dla stuna i slowa =3

Jednak jako pierwszy skill który wymaksujemy E!

Na końcu oczywiście ścianka. Nie zapomnijmy o ulti (dajemy kiedy możemy)

@ Koleś od Anivii pod Crity i dmg.

Trolololololol lololooooo! Trlolololololloo ohoohoh!

To przez takich jak ty spadłem z 1500 do 1300 :<

Oj tam od razu z Mobafire to do d*py ;P Mają tam nieraz naprawdę dobre bulidy ;] Choćby pod Katarine i Jax'a, którymi robie co chce dzięki bulidowi z Mobafre =)

Taka prawda w tych buildach jest że one są do du*y pomagają tylko w early build resztę robisz pod przeciwny team...

Witam otóz kupiłem se Anivie i strasznie szybko zodbywam AP. Lecz kiedy mam 700 AP to mało wale nawet tym którzy nie mają Magic Resistanc. Jakaś rada albo pomoc ? :(