Anivia małe hity?!?

Witam otóz kupiłem se Anivie i strasznie szybko zodbywam AP. Lecz kiedy mam 700 AP to mało wale nawet tym którzy nie mają Magic Resistanc. Jakaś rada albo pomoc ? :(

Rob kombo, najpierw kulka lub ulti, a potem walisz z 'e' bodajze.

No przeczytałem że jak są w tym krągu (ult) i walne z "e" to 2x dmg siada ale i tak strasznie mało bije cos ;(

Ale co to znaczy "mało"? Nie myślisz chyba, że będziesz miał każdego na hita ;D Hmm... ile zabierasz takiemu powiedzmy, karthuso-podobnemu stworzeniu? Nie powinieneś mało walić z 700 ap, ja z 240 już zadawałem dobre dmg ;/ Poprawne combo, dzięki któremu uzyskasz największe dmg to: robisz "krąg" i w nim stunujesz kolesia z Q a nastepnie dobijasz E.

Robie podobnie tylko pierw stuntuje i tworze w nim okrąg hmm wale po 200 w okręgu komuś kto ma 40 magic resistance (200 z czaru na e)

Kup Infinity Edge ;).

Bezproblemowo będziesz katem, nawet przy 200AP.

Infinity Edge dla maga?o.O

Kup Infinity Edge .Bezproblemowo będziesz katem, nawet przy 200AP.

właśnie przez takich ludzi, tracę wiarę w ludzkość...

Taak Będzie katem na pewno.Tylko chyba jak Anivia złapie miecz i będzie naparzała kombo.Człowieku ile ty grasz w LoLa?

Kup Infinity Edge .Bezproblemowo będziesz katem, nawet przy 200AP.

Nieee lepiej dancera kupić co ty kolo gadasz :/ Attack Speed u Anivii to podstawa.

A więc co cóż...no nie wiem co ja ci mam powiedzieć dlaczego takie hity, być może postać taka licha chociaż z tego co widziałem to aż taka słaba nie jest.

@Salek - skoro tak komentujesz, to sam daj odpowiedź, bo szczerze patrząc na to co napisałeś, widzę tylko spam :/.

@Misiael - wystaraczająco długo. Dla Anivii Infinity Egde wraz z Phantom Dancerem (x2), to podstawa, jeśli chce gankować i pushować. Ciągłe crity 250% - towe będą wystaraczające do objęcia prowadzenia.

Poza tym jest taka strona ( nie wiem czy to reklama - jeśli tak, proszę o zakodowanie, lub usunięcie ) : http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/anivia-frozen-death-100 . Tutaj akurat masz link do buildu Anivii, a na górze po prawej masz Rating, inaczej jak inni oceniają ten build.

@Salek - skoro tak komentujesz, to sam daj odpowiedź, bo szczerze patrząc na to co napisałeś, widzę tylko spam :/.@Misiael - wystaraczająco długo. Dla Anivii Infinity Egde wraz z Phantom Dancerem (x2), to podstawa, jeśli chce gankować i pushować. Ciągłe crity 250% - towe będą wystaraczające do objęcia prowadzenia.Poza tym jest taka strona ( nie wiem czy to reklama - jeśli tak, proszę o zakodowanie, lub usunięcie ) : http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/anivia-frozen-death-100 . Tutaj akurat masz link do buildu Anivii, a na górze po prawej masz Rating, inaczej jak inni oceniają ten build.

Super, Infinity Edge i Pantheon Dancery to podstawa... szkoda ze w zadnym z top 10 bulidów dla Anivi nie ma zadnego w wymienionych itemów, więc chyba tylko Ty uważasz ze to podstawa =)

Przez takich ludzi odechciewa mi sie grać na Random... Równie dobrze moglbys dac Lux albo Ryze te itemy bo przeciez oni tez potrzebuje do ganka i pusha critów 250% i dodatkowe attack speeda. Itemy sie wybiera uwzględniając umiejetnosci postaci, tzn z czego pobierają dodatkowy DMG (AD, AP), bo po co postaci której umiejętnosci czerpia bonus z AP brać itemy pod AS i AD? Żeby z Auto-Attack napierniczać?

Epic Fail.

A co do temat:

Masz wykupione wszystkie runki i dobrze rozdane talenty? Wydawałoby się że to niewiele ale jednak czuć różnice =)

nie uweirze w to ze przy 700 ap w typa bez magic resista walisz po 200 to jest poprostu niemozliwe...przy 700 ap aniwia wali combo powyzej tysiaca w czlowieka bez magic resista, wiec poprostu cos musiales spieprzyc albo zamaist 700 miales 70 : d

Sejmara, skoro Ci się odechciewa, to nie graj. Nikt Cię nie zmusza.

Ja gram zazwyczaj Twisted Fate / Gangplank i Ashee. Co prawda nie są oni ( tak mi się wydaje ) pod AP, ale zawsze jestem na plusie.

Grałem trochę Ryze i zawsze dążyłem do 2x Phantom Dancer, Infinity Edge, 2x Lich Bane i jeden Rylai's Crystal Scepter. Długo nie gram, padam często przy 30 lvl'ach ( nie zawsze ), ale teraz na swoim ( 8lvl, poprzedni 20 ) w ciągu ostatnich kilku meczy nie przegrałem i nie feedowałem. Może fart, może opponents low, ale tak jak wcześniej napisałem. Grałem pod takim buildem Ryze i to samo proponuję Anivii.

@Mound

czyli jestes noicjuszem, 20 lvl to praktycznie zadne osiagniecie, robisz wszystko pod atack damage, atack speed, i crity i nawet nie testujesz niczego nowego. Patrzac na build ryze jakom grales tylko to udowadnaisz. Dopoki masz ten lvl jest spoko ale na 30 juz nie bedziesz mial tak latwo, i takie buildy na anivie czy ryza juz sie nie sprawdza.

Sejmara, skoro Ci się odechciewa, to nie graj. Nikt Cię nie zmusza. Ja gram zazwyczaj Twisted Fate / Gangplank i Ashee. Co prawda nie są oni ( tak mi się wydaje ) pod AP, ale zawsze jestem na plusie.Grałem trochę Ryze i zawsze dążyłem do 2x Phantom Dancer, Infinity Edge, 2x Lich Bane i jeden Rylai's Crystal Scepter. Długo nie gram, padam często przy 30 lvl'ach ( nie zawsze ), ale teraz na swoim ( 8lvl, poprzedni 20 ) w ciągu ostatnich kilku meczy nie przegrałem i nie feedowałem. Może fart, może opponents low, ale tak jak wcześniej napisałem. Grałem pod takim buildem Ryze i to samo proponuję Anivii.

TF może być jak najbardziej pod AP i wcale nie ustępuję swojemu odpowiednikowi pod AD.

Wiesz wgl na czym bazują umiejętności Ryza? na AP i na manie, a te itemy co ty używasz dają w sumie 700 many dodatkowej...Racja możesz grać z jakimi chcesz przedmiotami, ale jak spotkasz Ryze z prawdziwym bulidem to nie zdazysz uzyc nawet tych swoich Auto-Attack'ów. I grałeś tylko do 20 lvla teraz masz 8 i myślisz ze bedziesz później koksił takim bulidem? Robiłem ze znajomym dla jaj nowe konta i wiem jaki jest poziom gry na lov lvl'ach i powiem ci tyle ze jak wyjdziesz z takim bulidem na powyzej 20 lvl to wszyscy cie wysmieja. I po co ci 2 Lich Bane? 1 w zupełnosci wystarcza a za ta kase można kupić Rod of Ages które jest stworzone wręcz dla Ryze.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/ryze-revamped-ap-be-damned-58599 najlepszy bulid dla Ryze. 4200+ many, bez żadnych idiotycznych Phantom Dancer'ów i Infinity Edge.

Up-TF pod AP jest 100 x lepszy od tego pod AD.Zdecydowanie lepszy najważniejszy atak TF-a(Q).Ryze to mag pełną gęba.Potrzebuje Ap.Mana tez sporo daje.Jeśli pierdzielnie ci stuna a potem piźnie pioruna to leżysz i nawet nie zareagujesz

teraz ryze to tylko mana : d co do tf-a uwazam ze na ad jest lepszy niz na ap, ale kazdy ma swoje wiec nie ma sie sensu o to spierac. No ale na pewno na ryza czy anivie nie robi sie phantoma czy infinita : d

Ja nie wiem skad takie debilne, idiotyczne buildy wychodza wedlug mnie pachnie to ironia ale coz. Patrzac na anivie nie wiem jakim cudem nic nie zadajesz przy 700-set ap moze to bug , badz co badz z nas kpisz...Anivia oraz phantom dancer i ifnity edge

Nie ma to jak Trollowanie ... crit/as/ad na postacie AP ..

Mobafire ? Jeśli z tej strony bierzecie poradniki to powodzenia.

Poradniki nic wam nie dadzą mogą tylko namieszać w głowie. W każdej grze ma się się tylko core czyli 2-max3 przedmioty które są pod dmg.Reszta pod przeciwnika.

Jeśli już chcesz zasięgnąć wiedzy to tylko SoloMid.NET