Ankieta "Alkohol wśród studentów SAN"

Siemka!

Zwracam się do was z prośbą o wypełnienie ankiety dotyczącej Alkoholu. (Każdemu stawiam piwko za udział w ankiecie :D)

https://profitest.pl/s/14475/q2QLyyqM

wypełniłem bracie twoją ankiete niektóre pytania są dosyć głupie jak np ten ' Jakie znasz zdrowotne i społęczne konsekwencje spożycia alkocholu '

Chyba każdy z nas widział menela na ulicy więc pytanie jest dośyć głupie do tego dochodzi marskość wątroby ,dilirka nie raz padaczka spowodowana odstawieniem substancji , Uzależnienie od alkocholu a mowie to z własnego doświadczenia przypomina mi uzależnienie od opiatów albo amfetaminy , długo trwałe stosowanie w większych dawkach tego i tego powoduje podobne następstwa

-Staczanie się

-Choroby

-Pożyczanie pieniedzy

-Problemy rodzinne

-Problemy finansowe

-Przyśpieszone starzenie się

-Ludzie patrzą na was krzywym wzrokiem

-Problemy psychiczne i mysli samobójcze

-Ostatecznie utrata zdrowia i autorytetu

a potem to już każdy wie jak to się skonczyć może każdy z nas widział paczke meneli pod biedronką którzy wędkują od naiwnych konsumętów pieniązki

Kierowniku masz poratować złotówką? xD

Tak uważam ja a jestem z dzielnicy na której jest 7 met z spirytusem a meneli nieraz trzeba odganiac z przejścia bo j3b^3 na całą ulice gównem spirolem i meliną

Nie polecam nikomu nawet wrogom nie życzę takiego losu , im życzę gorzej

Dzięki wielkie za wypełnienie, sam osobiście mieszkam w podwórku gdzie jest meta więc z takimi typkami mam styczność na co dzień. Ludzie kupujący towar z mety sami na siebie podpisali już wyrok,, Ci którzy przychodzili 2 lata temu już po prostu nie przychodzą.