[ANKIETA] Ankieta dla pracy licencjackiej o grach MMORPG

@Xom Nie widze powodu laczego wylaleś teraz jakiś żal do Socjologów. Nie mam zamiaru bronić tej drogi edukacji, ale dla nektorych studia to poszerzenie zainteresowań i sposobu myślenia które można wykorzystać w niezliczonej liczbie zawodów. Sociologia- Nauka o społeczeństwo widze w niej zastosowanie od ręki prawie w każdym zawodzie. Szkola szkołą ale doświadczenie zawodowe może być kompletnie inne. Sam zastanawiam się czy nie wybrać się na podobny kierunek dodatkowo żeby rozwinąć swoje zainteresowania, a także pomogła by mi w pracy która wykonuje

Zrobione, powodzenia na obronie :>

Zrobione.

Wspomogłem :];)

Done.

Zrobione

Gotowe :)

Łap

Zrobione sam rok temu pisałem licencjat i też miałem temat związany z grami tyle że z Psychologii

Zrobione

zrobione

Zrobione, całkiem przyjemna ankieta powiem Ci. ;)

Zrobione, Ankieta krótka i na temat :)

Zrobione, trzymam za słowo jeżeli chodzi o publikacje raportu z obrony :)

Jestem zobowiązany podziękować wszystkim którzy wypełnili, wypełniają, wypełnią ankietę!! Gdy rano wrzucałem posta na forum posiadałem około 60 wyników z 3 różnych forów, w tym momencie jest ich 929 dlatego jestem Wam bardzo, bardzo wdzięczny za pomoc. Po obronie przesyłam w tym temacie wyniki!

Jutro rano idę do promotorki, która wymagała ode mnie wyniku 100 ankiet, jak jej pokaże co zrobiliście to chyba oszaleje! :D

Jestem zobowiązany podziękować wszystkim którzy wypełnili, wypełniają, wypełnią ankietę!! Gdy rano wrzucałem posta na forum posiadałem około 60 wyników z 3 różnych forów, w tym momencie jest ich 929 dlatego jestem Wam bardzo, bardzo wdzięczny za pomoc. Po obronie przesyłam w tym temacie wyniki!

Jutro rano idę do promotorki, która wymagała ode mnie wyniku 100 ankiet, jak jej pokaże co zrobiliście to chyba oszaleje! 

No to Powodzenia :D

Jutro rano idę do promotorki, która wymagała ode mnie wyniku 100 ankiet, jak jej pokaże co zrobiliście to chyba oszaleje! 

np

Dorzuciłem jeszcze jedną od siebie ; ) Pozdro.

Główne podziękowanie należą się Guru. W końcu ankieta sama nie wylądowała na stronie głównej serwisu :)

Zrobione, chociaz to pytanie o dlugosc penisa, to bylo nie na miejscu... szczegolnie, ze na koncu trzeba bylo sie podpisac.