@Xom Nie widze powodu laczego wylaleś teraz jakiś żal do Socjologów. Nie mam zamiaru bronić tej drogi edukacji, ale dla nektorych studia to poszerzenie zainteresowań i sposobu myślenia które można wykorzystać w niezliczonej liczbie zawodów. Sociologia- Nauka o społeczeństwo widze w niej zastosowanie od ręki prawie w każdym zawodzie. Szkola szkołą ale doświadczenie zawodowe może być kompletnie inne. Sam zastanawiam się czy nie wybrać się na podobny kierunek dodatkowo żeby rozwinąć swoje zainteresowania, a także pomogła by mi w pracy która wykonuje
[ANKIETA] Ankieta dla pracy licencjackiej o grach MMORPG
Zrobione, powodzenia na obronie :>
Zrobione.
Wspomogłem :]
Done.
Zrobione
Gotowe
Łap
Zrobione sam rok temu pisałem licencjat i też miałem temat związany z grami tyle że z Psychologii
Zrobione
zrobione
Zrobione, całkiem przyjemna ankieta powiem Ci.
Zrobione, Ankieta krótka i na temat
Zrobione, trzymam za słowo jeżeli chodzi o publikacje raportu z obrony
Jestem zobowiązany podziękować wszystkim którzy wypełnili, wypełniają, wypełnią ankietę!! Gdy rano wrzucałem posta na forum posiadałem około 60 wyników z 3 różnych forów, w tym momencie jest ich 929 dlatego jestem Wam bardzo, bardzo wdzięczny za pomoc. Po obronie przesyłam w tym temacie wyniki!
Jutro rano idę do promotorki, która wymagała ode mnie wyniku 100 ankiet, jak jej pokaże co zrobiliście to chyba oszaleje!
Jestem zobowiązany podziękować wszystkim którzy wypełnili, wypełniają, wypełnią ankietę!! Gdy rano wrzucałem posta na forum posiadałem około 60 wyników z 3 różnych forów, w tym momencie jest ich 929 dlatego jestem Wam bardzo, bardzo wdzięczny za pomoc. Po obronie przesyłam w tym temacie wyniki! Jutro rano idę do promotorki, która wymagała ode mnie wyniku 100 ankiet, jak jej pokaże co zrobiliście to chyba oszaleje!
No to Powodzenia
Jestem zobowiązany podziękować wszystkim którzy wypełnili, wypełniają, wypełnią ankietę!! Gdy rano wrzucałem posta na forum posiadałem około 60 wyników z 3 różnych forów, w tym momencie jest ich 929 dlatego jestem Wam bardzo, bardzo wdzięczny za pomoc. Po obronie przesyłam w tym temacie wyniki! Jutro rano idę do promotorki, która wymagała ode mnie wyniku 100 ankiet, jak jej pokaże co zrobiliście to chyba oszaleje!
np
Dorzuciłem jeszcze jedną od siebie ; ) Pozdro.
Główne podziękowanie należą się Guru. W końcu ankieta sama nie wylądowała na stronie głównej serwisu
Zrobione, chociaz to pytanie o dlugosc penisa, to bylo nie na miejscu... szczegolnie, ze na koncu trzeba bylo sie podpisac.