Witajcie! Potrzebuję Waszej pomocy
Otóż... Pracuję nad projektem gimnazjalnym "Wykorzystanie gier w edukacji". Potrzebuję jednak danych do poparcia mojej teorii o wykorzystaniu gier w edukacji Jest to temat związany z grami, więc postanowiłem go rozpocząć akurat na tym forum
Dlatego też prosił bym Was o pomoc w postaci wypełnienia krótkiej, anonimowej ankiety
Jeżeli chodzisz do szkoły (nie ma najmniejszego znaczenia czy jest to podstawówka czy liceum) i chcesz pomóc - nie wahaj się Formularz zajmie Ci najwyżej kilka minut, a bardzo przysłużysz się mojej sprawie
Forumowiczów jest wielu, razem damy radę!
Ankieta - Czy nauka może być przyjemna?
Z wielkimi podziękowaniami dla Wszystkich - Filomaster
[ankieta] Czy gry mogą uczyć?
Szkoda, że ankieta tylko dla osób, które uczęszczają do szkoły średniej lub niżej, więc niestety nie pomogę. Aczkolwiek powodzenia, bo projekt bardzo ciekawy. Ostatnio oglądałem filmik na youtube "Jak gry wideo ratują życie - najlepsze historie" stworzony przez TVGRYpl. Chociaż należy go raczej traktować z dystansem, bo jeśli każdy uczyłby się jazdy z GTA, to nie byłoby za dobrze. W każdym razie, tak w temacie forum, które jest jednak o grach mmo - w taktowych spotyka się wielu różnych ludzi, z którymi się komunikujemy i nie zawsze trafimy na rodaka. Jedną z największych nauk, jakie można wyciągnąć z gier, przede wszystkich tych sieciowych, w których komunikacja to norma, to właśnie nauka jezyka.
Dzięki za sugestię Temat nauki języka na pewno poruszę w swoim projekcie
A materiał na TVGRY.pl widziałem, jestem ich fanem
Witajcie! Potrzebuję Waszej pomocy
Otóż... Pracuję nad projektem gimnazjalnym "Wykorzystanie gier w edukacji". Potrzebuję jednak danych do poparcia mojej teorii o wykorzystaniu gier w edukacji Jest to temat związany z grami, więc postanowiłem go rozpocząć akurat na tym forum
Dlatego też prosił bym Was o pomoc w postaci wypełnienia krótkiej, anonimowej ankiety
Jeżeli chodzisz do szkoły (nie ma najmniejszego znaczenia czy jest to podstawówka czy liceum) i chcesz pomóc - nie wahaj się Formularz zajmie Ci najwyżej kilka minut, a bardzo przysłużysz się mojej sprawie
Forumowiczów jest wielu, razem damy radę!
Ankieta - Czy nauka może być przyjemna?
Z wielkimi podziękowaniami dla Wszystkich - Filomaster