Ankieta DO MODÓW I ADMINÓW

Jeżeli zaglądnie tu jakiś mod, tudzież admin, niech zobaczy mój post.

Według mnie większość tematów tutaj jest o tym, którą postać wybrać. Najlepiej niech ktoś się pomęczy(chociaż wątpię żeby to była męka)robiąc ankietę ze wszystkimi championami w LoLu, ludzie bedą głosować. Będzie podzielone na tanki, itp. Rozważcie mój post bo gdy co raz wejdę tutaj to widzę ,,Szukam postaci" ,,Czym najlepiej grac". Zastanówcie się :P

ale każdy ma inne wymagania co do postaci, przeciez tank moze byc magiem jak np. mord czy cho, a moze byc tez melee jak np. alistar. A każdy wymaga czego innego od postaci, jeden woli, zeby tank mial jakis skill dystansowy, inny woli zeby mial heal, a jeszcze inny chce stuna ;)

To sam zrób ankietę (przecież dla ciebie to nie jest męka), a nie czekasz na gotowe

Ja ogólnie nie rozumiem tej gry i dla mnie całość jest tępa bo po jakiego grzyba mam się męczyć na 2 czy 4mapkach i kurde śmiecić tym syfem całe forum. Można przecież ściągnąć sobie takiego Warcrafta 3, chwilke poszperać w google i mamy darmowego Battleneta o wiele lepszego niż wspomniany wyżej loluś bo mamy wiecej możliwości, wiecej map ciekawsza rozgrywkę, albo zassać takiego Savage 2 i mamy lolusia w 3D z mniejszą liczbą postaci ale z o wiele większym rozbudowaniem i dynamiką. Grafika też w tych grach jest o wiele lepsza. Proste ? .. proste. A dla takich maniaków tej gry powinno się zrobić oddzielne forum bo to już jest kurde mini metin jeśli chodzi o ludzi (wiem bo widziałem z kim mój brat gra)

Za dużo roboty na nic. Niech każdy robi jak chce wg. swoich wymogów. A tematy typu, kim mam grać, cechy obojętne są od zaraz zamykane.

Xaorus dobrze że mi przypomniałeś o savage 2 :) a Reeker teraz są wakacje więc możesz zrobić sobie taką ankietę i po sprawie ;>

Ja mogę zrobić, ale nie mam czasu na to. Napisałem bo pomyślałem, że było by mniej roboty. Jutro może zrobię, chociaż na LoLu się zabardzo nie znam, zresztą od czego jest korekta ;)

@edit

To sam zrób ankietę (przecież dla ciebie to nie jest męka), a nie czekasz na gotowe

widać że wstałeś lewą nogą dzisiaj, pozdro ;*

Dajcie spokój tej nędzy już. :)

Haters gonna hate, co @Haorus? Statystyki gry pokazują, że jest to jedna z najlepszych gier na rynku. Sama rozgrywka jest o wiele ciekawsza, niż w grach o których wspomniałeś (grałem we wszystkie tytuły, o których wspomniałeś). W tej grze nic samo nie przychodzi i trzeba się wiele nauczyć. Jak się gra w dobrym teamie, a nie takim gdzie średnia wieku nie przekracza 15 to nic dziwnego, że się zraziłeś.

Co do takiej ankiety to IMO nie ma sensu. Zresztą pytania o "którą postać mam wybrać" są dla mnie również bez sensu (mimo, iż często staram się w nich pomóc drugiej osobie), ponieważ każdą postać możecie zobaczyć w grze albo na youtubie. Szczerze wam powiem, że jak zaczynałem to patrzyłem na wygląd postaci i nim sugerowałem się co do rozgrywki i źle nie wyszedłem :)

Haorus ? obraziłeś mnie tym. Czytać nicku nie umiesz ? :D A grą nie zraziłem się tylko dlatego, że jest tutaj dziecinada ale dlatego że gra jest monotonna bo ile można tłuc na 2 planszach w kółko ? Ja w Dragon Nest nie wytrzymywałem mając system non target i śliczne skile a tutaj to już się nie mówi. Przecież to już trzeba mieć nie wiem jakie nerwy żeby ciągle biegać po kwadratowej mapce i tłuc w lewy klawisz myszy. Szczerze gdy zobaczyłem tą grę u brata to nawet jak mnie do niej zmuszał to i tak tego nie dotknąłem. Ja jak słyszę LoL to mnie ciary przechodzą. To nie moja bajka. Mnie jara pełnoekranowe 3D gdzie biorę maga i koksam mobki a wszyscy w około to angielskojęzyczni, bo jak widzę polaka to wiem od razu, że zaraz zaroi się od dzieciaków :P

P.S

Gdzieś słyszałem... chyba w Podcascie, że ten loluś to nawet mmo prawdziwe nie jest XD

P.S 2

Trzeba Oskarka zwerbować i rąbniemy zbita z tej gry na filmiku :P

Dobra, powiem tak. Temat do zamknięcia ze względu na narastającą ilość "neo", nie ma sensu robić ankiety, gdyż takie posty będą pisane nadal. Aczkolwiek postaram się przetłumaczyć cały champion guid z jednej stronki i wkleję to tutaj. Jeżeli będę miał wolny czas to będzie to do miesiąca, bo nie mam się kiedy za to zabrać.

Pozdro Reeker

Ogólnie pomysł że tank to nie tank jest chory... gram w lola i krew mnie zalewa jak ktoś bierze tanka i robi go pod AP no ***** jak się gra tankiem to jak nazwa wskazuje jest się nim

albo poronione pomysłu RIOT jak Shen ninja tank... załamuje mnie to i przez takie "bo ktoś woli" mamy później alistara Ap który po za healem ssie mamy cho który jak dla mnie pod ap ssie w ogóle człowiek marnuje 40 min bo komuś się zachciało robić z tanka DPS czy maga

Xaorus nie wiem w ogóle ty tu piszesz skoro ci się gra nie podoba to jest temat czy ktoś zrobi coś takiego a nie czy ci się podoba czy nie wiec jak masz pisać że tamto jest lepsze a nie związane z tematem to nie pisz nic.

Jutro się zabieram za pierwsze 5-10 championów jak się uda. Teraz idę spać bo jestem wykończony :P Dobranoc :P

No tak, to nie jest "prawdziwe mmo"- ale moba - super zabawne -.-. Nie dziwcie się, że po splicie(na nordic) w prawie każdym meczu napotkacie rodaków(młodych) - zmieńcie serwer na US/EU West - tak! tam też są polacy! Takie wywody, która gra jest lepsza jest tak samo irytująca jak... pomoc w doborze czempiona(już kiedyś o tym wspominałem w innym temacie) I zgadzam się z częścią pierwszego postu, że teraz każdy nowy temat w dziale "LoL" to prośba o pomoc z doborem czempiona. Peace!

Jeżeli zaglądnie tu jakiś mod, tudzież admin, niech zobaczy mój post.

Według mnie większość tematów tutaj jest o tym, którą postać wybrać. Najlepiej niech ktoś się pomęczy(chociaż wątpię żeby to była męka)robiąc ankietę ze wszystkimi championami w LoLu, ludzie bedą głosować. Będzie podzielone na tanki, itp. Rozważcie mój post bo gdy co raz wejdę tutaj to widzę ,,Szukam postaci" ,,Czym najlepiej grac". Zastanówcie się :P