Ankieta na temat gry Warlords Battlecry 2

Witam.

Mieszkam i uczę się za granicą, w Anglii. Aby zdać "mini-maturę" muszę ukończyć projekt. Zdecydowałem, że stworzę stronę o grze Warlords Battlecry 2. Chciałbym zamieścić tam informacje o tej grze, ale najpierw muszę się dowiedzieć, co Wy, potencjalni użytkownicy, chcielibyście się dowiedzieć o grze oraz co Was interesuje.

Proszę, wypełnijcie ten kwestionariusz(proszę postawić "x" przy wybranej odpowiedzi):

1. Twoja Płeća) Chłopak Dziewczyna2. Ile masz lat?a) 0-15 16-20c) 21-30d) 31+3. Ile czasu spędzasz przy komputerze każdego dnia?a) 0-2h 3-4hc) 5-6hd)7+h4. Jakie strony regularnie odwiedzasz? Mógłbyś/Mogłabyś podać kilka przykładów?------5. Napisz proszę, który layout, ze stron podanych powyżej, podoba Ci się najbardziej?6. Na czym najbardziej lubisz grać?a) Komputer Stacjonarny/Laptop Xboxc) Play Stationd) Nie spędzam czasu na graniu w grye) Inne -7. Grasz w jakiekolwiek gry komputerowe? Jeżeli tak, to napisz jakie:Na przykład:Lord of the Rings - Battle for the Middle Earth - RTSDoom, FPSGrand Theft Auto: Vice City Action-Adventure, Sandbox8. O czym najbardziej chciałbyś/chciałabyś się dowiedzieć o Warlords Batlecry 2?( zaznacz maksymalnie 2 odpowiedzi)a) Budynki, Jednostki i Rasy Bohaterowie, Profesje i Czaryc) Ekwipunek, Surowce i Misjed) Instalacja, Opcje i Wymaganiae) Inne-9. Napisz, co dokładniej chciałbyś/chciałabyś się dowiedzieć o właściwościach wymienionych wyżej? Na przykład statystyki jednostek i budynków, zalety i wady ras, itp.Dziękuję za wypełnienie tej ankiety!

Wypełniając tą ankietę jednocześnie zgadzacie się na użycie zawartych w niej informacji do analizy i przedstawienia w projekcie. Zapewniam również, że informacje te nie będą rozpowszechniane.

Bardzo Was proszę o wypełnienie tej ankiety. Jest ona niezbędna do zakończenia projektu. Strona nie pojawi się w internecie, tu chodzi o samo stworzenie.

Najbardziej bezsensowna ankieta jaką widziałem. Większość pytań nie dotyczy gry...

Czekaj... Stworzysz stronę, która nie pojawi się w internecie? Jeśli dobrze rozumiem, to wciskasz nam kit.

Picolczu: bo to nie jest kwestionariusz o grze, tylko zwykła ankieta (prawie wszystkie pytania).

Czekaj... Stworzysz stronę, która nie pojawi się w internecie? Jeśli dobrze rozumiem, to wciskasz nam kit.Picolczu: bo to nie jest kwestionariusz o grze, tylko zwykła ankieta (prawie wszystkie pytania).

Tak, stworzę stronę, ale jej nie opublikuję. Nie wciskam kity, tylko proszę o wypełnienie ankiety. Tryb offline, słyszałeś o czymś takim? To jest tylko projekt do szkoły. Mam nadzieję, że jednak znajdzie się ktoś, kto zechce tą ankietę wypełnić.

cóż szkodzi wypełnić, ale polecam ci zrobić ankietę na serwisie podobnym do http://www.ankietka.pl/ lub http://www.ankieter.pl/ szybciej, przejrzyściej i więcej wypełnień,

wyjaśnij mi jak pomogą ci pytania 1,2,3,6,7 w tworzeniu strony o warlords battlecry 2 i podaj nam jakiś poważny argument że nie użyć chcesz podanych informacji do swoich nikczemnych celów ??

A jakie tu moga byc nikczemne cele, skoro sam moze ta ankiete wypelnic na 50 roznych sposobow :) Ale po prawdzie cala ankieta dosc nedzna, 2 pytania dotyczace samej gry, ktora juz jest mocno zakurzona czasem. Cos slabo ucza w tej Anglii, ale widze zes Tibijczyk, wiec trudno wymagac i wysilku umyslowego (sic)

A jakie tu moga byc nikczemne cele, skoro sam moze ta ankiete wypelnic na 50 roznych sposobow Ale po prawdzie cala ankieta dosc nedzna, 2 pytania dotyczace samej gry, ktora juz jest mocno zakurzona czasem. Cos slabo ucza w tej Anglii, ale widze zes Tibijczyk, wiec trudno wymagac i wysilku umyslowego (sic)

Ankieta jest jaka jest, właśnie takie pytania są potrzebne do analizy, nie będę w to ingerował.

zax, dziękuję bardzo za te strony, przynajmniej jeden człowiek na poziomie, który potrafi coś konkretnego wnieść do tematu.

@down

Jeżeli jest taka zła to po co tutaj jeszcze zaglądasz? A analizować będę te pytania. Więcej nie ma, bo nie potrzebuję ich więcej. I pragnę zauważyć, że projekt jest o stronie o grze, a nie o grze.

On Ci podal gotowca, bo trudno bylo Ci po prostu wymyslic wiecej pytan z zakresu samej gry. Analizy czego Ty mi powiedz? Sama gra ma juz 10 lat. 2 pytania, ktore na dobra sprawe moga objac wszystkie gry. A reszta jest jak kwestionariusz.

jak zrobisz ankietę na jakiejś stronce co podałem to podaj link to chętnie wypełnię.

jak zrobisz ankietę na jakiejś stronce co podałem to podaj link to chętnie wypełnię.

Ankieta dzięki wielkie, każda pomoc mi się przyda.

Dzięki.

zrobione

Witam.

Mieszkam i uczę się za granicą, w Anglii. Aby zdać "mini-maturę" muszę ukończyć projekt. Zdecydowałem, że stworzę stronę o grze Warlords Battlecry 2. Chciałbym zamieścić tam informacje o tej grze, ale najpierw muszę się dowiedzieć, co Wy, potencjalni użytkownicy, chcielibyście się dowiedzieć o grze oraz co Was interesuje.

Proszę, wypełnijcie ten kwestionariusz(proszę postawić "x" przy wybranej odpowiedzi):

1. Twoja Płeća) Chłopak Dziewczyna2. Ile masz lat?a) 0-15 16-20c) 21-30d) 31+3. Ile czasu spędzasz przy komputerze każdego dnia?a) 0-2h 3-4hc) 5-6hd)7+h4. Jakie strony regularnie odwiedzasz? Mógłbyś/Mogłabyś podać kilka przykładów?------5. Napisz proszę, który layout, ze stron podanych powyżej, podoba Ci się najbardziej?6. Na czym najbardziej lubisz grać?a) Komputer Stacjonarny/Laptop Xboxc) Play Stationd) Nie spędzam czasu na graniu w grye) Inne -7. Grasz w jakiekolwiek gry komputerowe? Jeżeli tak, to napisz jakie:Na przykład:Lord of the Rings - Battle for the Middle Earth - RTSDoom, FPSGrand Theft Auto: Vice City Action-Adventure, Sandbox8. O czym najbardziej chciałbyś/chciałabyś się dowiedzieć o Warlords Batlecry 2?( zaznacz maksymalnie 2 odpowiedzi)a) Budynki, Jednostki i Rasy Bohaterowie, Profesje i Czaryc) Ekwipunek, Surowce i Misjed) Instalacja, Opcje i Wymaganiae) Inne-9. Napisz, co dokładniej chciałbyś/chciałabyś się dowiedzieć o właściwościach wymienionych wyżej? Na przykład statystyki jednostek i budynków, zalety i wady ras, itp.Dziękuję za wypełnienie tej ankiety!

Wypełniając tą ankietę jednocześnie zgadzacie się na użycie zawartych w niej informacji do analizy i przedstawienia w projekcie. Zapewniam również, że informacje te nie będą rozpowszechniane.

Bardzo Was proszę o wypełnienie tej ankiety. Jest ona niezbędna do zakończenia projektu. Strona nie pojawi się w internecie, tu chodzi o samo stworzenie.