Ankieta. Postacie

Jak w temacie. Przeprowadzam ankietę jaka postać jest główną postacią na naszym forum, kogo nie lubimy.

W pytaniu drugim proszę maxymalnie oddać trzy głosy.

Powinieneś jeszcze dodać sciona ;]

Jakiego Sciona? Do tej pory nie wiem gdzie ta babka się podziewa i jak ją zrobić :<.>

Nie gram od pewnego czasu, ale zawsze uwielbiałem Marauder'a za wygląd herkulesa i to jak 2H Clubem miażdżył przeciwników, jednocześnie go nienawidząc za 'skórkę' zasłaniającą przyrodzenie(bez skojarzeń ^^).

Ja już wyczaiłem bo zrobiłem wielki come back to PoE dla sciona :D

A tu się okazuje,że aby ją zrobić musisz przejść PoE :D

Kiedyś przeszedłem ale był wipe i mojego templara cofło na lvl 1 -.- wtedy powiedziałem, że pier**lę nie gram ale teraz wszystko od nowa :D

Czy posiadasz postać drugorzędną, trzeciorzędną itd. Jeśli tak to jaką? (wielokrotny wybór)

Nie dodałeś odpowiedzi na to pytanie: Nie, nie posiadam.

Osobiście gram templarem i gra się nim bardzo przyjemnie (jest to moja pierwsza postać).

Pojawia się jedynie dylemat czy robić go pod inteligencje czy pod siłę, dlatego wybrałem to i to :P (wiem, że ten wybór może okazać się beznadziejny)

Najważniejsze, że gra sprawia mi wieeelką przyjemność ;>

ankieta nie ważna bo nie ma sicon co do postaci grałem dulelist, shadowa nie lubię bo ginąłem na hc, witch teraz gram domination. A templar ma zjebany wygląd jak dla mine.

Ankieta słabo skonstruowana. Ja nie mam altów i nie gram altami. Jedna postać i do przodu. Do tego brakuje nowej klasy.

Temat do zamknięcia lub przerobienia.

Temat to zwykły troling i tyle.

scion i tyle

Jak w temacie. Przeprowadzam ankietę jaka postać jest główną postacią na naszym forum, kogo nie lubimy.

W pytaniu drugim proszę maxymalnie oddać trzy głosy.