Ankieta! Uzasadnij swój wybór GW2 Vs D3

#Ankieta

Witam! Chciałbym prosić was o pomoc w wyborze gry :)

*Guild Wars 2

*Diablo 3

Prosze o wybór ,który miałby wyglądać to:

Guild Wars 2 / Diablo 3

Ponieważ ...bla bla.. Nie przyjmuje odpowiedzi : Bo tak!

I takie pytanko :) Dużo jest Gildii w Guild Wars2 ?

Jest tam dobre PvP?

Gra się nie nudzi?

1. Tak

2. Tak

3. Nie, nie nudzi się

Zależy od twojego personalnego wyboru. Osobiście wybrałbym GW2, bo jest grą MMO.

Gildi multum , jedna postać może należeć do kilku gildi naraz ale reprezentowac jedna ( reprezentowac czyli kolo nicku bedzie nazwa danej gildii )

PvP miodzio połączenie target z non targetem . Walka praktycznie cały czas w ruchu , castując możesz biegać . Plus 28 dodaja prywatne serwery pvp , dzięki czemu można bedzie robic własne turnieje juz pare takich sie odbylo.

Tutaj masz filmik w ktorym przedstawiam jakie sa mody pvp w gw2

. Pod wieczór dojdzie filmik z turniejowego pvp a za 2-3 dni mass pvp czyli world vs world.

Jest co robic w tej grze nie nudzi sie za szybko .

D3 to dla mnie singlowka juz lepiej wybrac poe

Wybrałbym GW2, bo nie lubię gier HnS. ;)

1.Gildii jest mnóstwo

2. sPvP trochę ssie, ale WvW jak najbardziej ok. ;P

3. Jeśli umiesz sam sobie wytaczać cele to się nie nudzi.

Z mojej strony uważam, że do Diablo 3 można wrócić nawet po paru miesiącach i to dalej będzie ta sama fajna, szybka młucka ze znajomymi w dobrym starym klimacie. Nie ma tam zbędnego grindu, szybkie ustawki pvp i runy, dynamiczna rozgrywka z dobrą grafiką i niewielkimi wymaganiami sprzętowymi (nie to co GW2), można także coś zarobić w AH (chodzi o PLNy). Oczywiście porównując do GW2, w D3 nie mamy mass pvp, co jest atutem 'Wojen Gildii'. I oczywiście czekam na dodatek do D3, który może wiele zmienić (Blizzard potrafi zaskoczyć także pozytywnie).

GW2 to mmo, D3 to typ dungeon party, więc kto co lubi.

Moim zdaniem Guild Wars 2, niedawno wkoncu udalo mi sie go nabyc ;). I to jest bardzo dobra gra, masz wiele mozliwosci rozwoju postaci na PvE jak i na PvP. PvE praktycznie się nie nudzi, jak grasz na spokojnie to długo bedziesz robił 100%. Ja gram już 2 tyg i jeszcze nie mam tego 80 lv (71 :P). Ogólnie trochę brakuje balansu postaci, bo mesmer na PvE strasznie ciezko gra :P. Ale za to na PvP nadrabia, więc jakaś równowaga jest.

#Ankieta

Witam! Chciałbym prosić was o pomoc w wyborze gry :)

*Guild Wars 2

*Diablo 3

Prosze o wybór ,który miałby wyglądać to:

Guild Wars 2 / Diablo 3

Ponieważ ...bla bla.. Nie przyjmuje odpowiedzi : Bo tak!

I takie pytanko :) Dużo jest Gildii w Guild Wars2 ?

Jest tam dobre PvP?

Gra się nie nudzi?