Witam, od paru dni pracuję nad przebudową układu portalu i optymalizacją kodu strony.
Mam pomysł aby newsy na stronie głównej rozszerzyć, tak żeby się wygodniej je przeglądało. Drugi pomysł dotyczy widoku kategorii. Użytkownik będzie mógł wybrać kategorie i wyświetli mu się pełna lista gier z lewej oraz na środku dokładniejsze informacje dotyczące 20 gier (20 gier na stronę, można zmieniać strony) screenshot, nazwa, adres oficjalnej stronki + krótki opis i zachęta do wejścia na podstronę gdzie można obejrzeć filmik i komentarze.
Trzeci pomysł dotyczy stworzenia podstrony "Spis gier MMORPG" gdzie będą "zbiorcze" bloki:
- 10 ostatnio dodanych gier
- TOP 10 gier 3d /średnia ocen
- TOP 10 gier 2d /średnia ocen
- TOP 10 gier via WWW /średnia ocen
- TOP 5 gier MMORTS /średnia ocen
- TOP 5 gier MMOFPS /średnia ocen
- TOP 5 gier SPORT /średnia ocen
oraz możliwość przejścia do interesującej kategorii.
Czwarty pomysł dotyczy wytyczenia nowej podstrony "Newsy", będzie tam wszystko to co jest teraz na głównej plus: 10 najpopularniejszych newsów, 10 najczęściej komentowanych i 20 ostatnio dodanych wpisów.
Co o tym sądzicie? Zachęcam do zapoznania się z pomysłami i zrzutami ekranu z mojego lokalnego serwera gdzie jest mniej więcej zobrazowane o co mi chodzi. Mile widziane posty z komentarzami oraz wypełnienie ankiety.