Ankieta

Może podzielę się z wami moim skromnym zdaniem na temat ankiety.

Po pierwsze, czemu jak już zagłosuje to nadal pokazują mi się pytania ankiety i przycisk "zagłosuj"? Według mnie po zagłosowaniu powinny pokazywać się same wyniki.

Po drugie, czemu nagłówek z napisem ankieta jest kolory fioletowego? Nigdzie więcej nie ma takiego koloru. Dobrze by tam pasował niebieski.

No, i to by był koniec moich pomysłów. :rolleyes:

No włąśnie też się dziwie, a ciekawe czemu nie pisało by: A murajo A srukajo :D :D

Mogli by to tak ustawić......

Kolor fioletowy jest dobry, bo chociaż widoczny. ;]

A co do wypełniania ankiet, to tak samo mogę wypełnić drugi raz tą samą.

Kolor fioletowy jest dobry, bo chociaż widoczny. ;]A co do wypełniania ankiet, to tak samo mogę wypełnić drugi raz tą samą.

Ankieta i tak będzie się wyróżniać, a ten kolor to taki jakby zbyt słodki. To w końcu portal o grach MMO. Taki kolor tu nie pasuje. :P

Ja jestem zdania, żeby minimalnie podciemnić ten fiolet i dodać żółte tło, wyjdą barwy Lakersów i będzie pięknie! ;D

BTW. W ankiecie brakuje opcji "Żadnej z powyższych" ^_^

Po zagłosowaniu w danej ankiecie, póki co faktycznie nie wyświetlają się wyniki, ale ponowne głosowanie w tej samej ankiecie nie zmienia jej wyniku (małe zabezpieczenie). Na dniach zrobię by po zagłosowaniu widać było wyniki

Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale chce zagłosować, więc wybieram odpowiedź, klikam głosuj i nic się nie dzieje.

Może podzielę się z wami moim skromnym zdaniem na temat ankiety.

Po pierwsze, czemu jak już zagłosuje to nadal pokazują mi się pytania ankiety i przycisk "zagłosuj"? Według mnie po zagłosowaniu powinny pokazywać się same wyniki.

Po drugie, czemu nagłówek z napisem ankieta jest kolory fioletowego? Nigdzie więcej nie ma takiego koloru. Dobrze by tam pasował niebieski.

No, i to by był koniec moich pomysłów. :rolleyes: