OK! Od czego by tu zacząć? Hmm... Więc ta ankieta polega na tym iż jest ona pomocą dla graczy nie doświadczonych, którzy nie wiedza w jaka by mogli grać która jest statyczna, wciągająca i fajnie się w nią gra. Więc wybrałem gry, które maja lepsza szatę graficzną i po komentarzach do nich dodawanych. Wymyśliłem to by poznać grę miesiąca która waszym zdaniem jest najlepsza każdy ma do oddanie 2 głosy jak by ktoś chciał 2 gry i nie mógł by się zdecydować Ankieta będzie ważna tylko 33 dni od otworzenia tematu!! PROSIŁBYM KAŻDEGO Z WAS O TO GDY WEJDZIE NA TEN POST BY DODAŁ GŁOS. WIĘC CO MI ZOSTAŁO DO DODANIA ŻYCZĘ WAM BY WASZA GRA BYŁA NAJLEPSZA.
Ankieta
A gdzie opcja inna... ?
A gdzie WoW...?
A po co Fury i SUN, jak fury już nie ma, a SUN jeszcze nie wyszedł w europie? I skąd wziął się tutaj l2, jak to gra płatna? Jak już postanowiłeś wpisać równeż gry płatne to znowu gdzie jest WoW, LotRO, Tabula Rasa, Age of Conan itd itp?
kto zagłosował na SUN?? bo nie kojarze nikogo z forum, ktory grałby w tą gre...
pomijająć wszystko taki temat juz jest.... http://www.mmorpg.org.pl/forum/topics50/ra...8439fe9db#13399
Właśnie najpierw sie sprawdza czy już takiego tematu nie ma. Mi tez ktoś raz podrobił temat o SS. Tak czy inaczej oddałem głos na LastChaos, mimo iż syf wciągnął mnie i nie umiem sie od tego uwolnić mimo iż próbowałem :-x
Hmm... Jak zawsze nie ma AO, więc głosuję na Mu Online.
Oooo Mac70 mi przypomniał :-P Dla mnie najlepszy mmo 2D to bez 2 zdań Angels Online, którego tu niestety nie ma na co jestem bardzo zawiedziony, a to jest naprawde świetny mmo jak na 2D rzecz jasna.
głosik na rohan i perfect world . Gdzie się podział Wow i lineage 2
[ Dodano: 2008-10-25, 15:24 ]
A tematy takie już są . Chyba z 5
On: Głos na shaiye i requiem.
OFF: Damian po co piszesz, że taka ankieta już jest skoro 2 czy 3 osoby wcześniej napisały to samo? ^^
A no inne osoby pisały , raz nie przeczytałem tematu i wpadka . Moja wina , moja bardzo wielka wina . Mam pytanie napisze ci na priv
mi w tej ankiecie brakuje Cabala
OK! Od czego by tu zacząć? Hmm... Więc ta ankieta polega na tym iż jest ona pomocą dla graczy nie doświadczonych, którzy nie wiedza w jaka by mogli grać która jest statyczna, wciągająca i fajnie się w nią gra. Więc wybrałem gry, które maja lepsza szatę graficzną i po komentarzach do nich dodawanych. Wymyśliłem to by poznać grę miesiąca która waszym zdaniem jest najlepsza każdy ma do oddanie 2 głosy jak by ktoś chciał 2 gry i nie mógł by się zdecydować Ankieta będzie ważna tylko 33 dni od otworzenia tematu!! PROSIŁBYM KAŻDEGO Z WAS O TO GDY WEJDZIE NA TEN POST BY DODAŁ GŁOS. WIĘC CO MI ZOSTAŁO DO DODANIA ŻYCZĘ WAM BY WASZA GRA BYŁA NAJLEPSZA.