Anno 1404 bug

Mam problem z grą anno 1404

Proszę o pomoc tylko osoby które zagrały w tą grę gdyż inni nie skumają o co mi chodzi ;)

A więc mój problem wygląda następująco. Gdy kliknę na np. port piratów to jak zwykle pojawia się okno z mordą pirata który jak skończy nawijać nie zamyka się. I to nie tylko z piratami tak mam. Tym gorzej że nie mogę w tedy wykonywać i akceptować misji a nawet pierwszego statku nie mogę w tedy zakupić a o oriencie mogę zapomnieć i przez to nie mogę rozwijać mieszkańców na wyższe poziomy.

Ten bug nie pojawia się tylko na: Cesarski port(czy jakoś tak), u kolesia od orientu i graczami komputerowymi :( . A jak bug się pojawi to już do nich nie mogę :blink: .

EDIT:

@Down

Oryginał wersja 1.3.3650

felerna wersja ? oczywiście mniemam, że to nie oryginał.

felerna wersja ? oczywiście mniemam, że to nie oryginał.

Też mam oryginalne Anno 1404, z patchami i podobny bug mam. -.-

Najlepszy dowód na to, że lepiej jest ściągać niż kupować. Ja w oryginalnych simsach 2 (nie oceniajcie mnie :P) miałem bug'a.

Proponuje pirata. Ewentualnie napisz do supportu, zgłoś reklamację albo coś.

Ja mam pirackie Anno1404 z Wenecją i wszystko działa doskonale.

Też mam oryginalne Anno 1404, z patchami i podobny bug mam. -.-

try re-install !

Mam problem z grą anno 1404

Proszę o pomoc tylko osoby które zagrały w tą grę gdyż inni nie skumają o co mi chodzi ;)

A więc mój problem wygląda następująco. Gdy kliknę na np. port piratów to jak zwykle pojawia się okno z mordą pirata który jak skończy nawijać nie zamyka się. I to nie tylko z piratami tak mam. Tym gorzej że nie mogę w tedy wykonywać i akceptować misji a nawet pierwszego statku nie mogę w tedy zakupić a o oriencie mogę zapomnieć i przez to nie mogę rozwijać mieszkańców na wyższe poziomy.

Ten bug nie pojawia się tylko na: Cesarski port(czy jakoś tak), u kolesia od orientu i graczami komputerowymi :( . A jak bug się pojawi to już do nich nie mogę :blink: .

EDIT:

@Down

Oryginał wersja 1.3.3650