Anonymous dla internetu

Coz moge duzo powiedziec, wszystko jest na filmiku - Click!. dodam, ze strona polskiego sejmu (www.sejm.gov.pl) rowniez zostala zhackowana. 3. (internetowa) wojna swiatowa? :>

Coz moge duzo powiedziec, wszystko jest na filmiku - Click!. dodam, ze strona polskiego sejmu (www.sejm.gov.pl) rowniez zostala zhackowana. 3. (internetowa) wojna swiatowa? :>

A co mnie to obchodzi. Lepiej byloby bez internetu. Za 20 lat 95% ludzi przez internet bedzie leniwymi grubasami, albo wysuszonymi kromkami chleba.

@UP to wytłumacz co sam teraz robisz? :).Mam nadzieję , że to coś zdziała :D.

@UP to wytłumacz co sam teraz robisz? .Mam nadzieję , że to coś zdziała .

No wlasnie to jest problem. Marnuje swoje zdrowie/czas na bezcelowym serfowaniu po internecie.

@UP to wytłumacz co sam teraz robisz? .Mam nadzieję , że to coś zdziała .

Heh, miałem to napisać.

Jestem za zwalczaniem piractwa, ale nie aż tak rygorystycznymi metodami. Jak to sie mówi, każda skrajność jest zła.

No wlasnie to jest problem. Marnuje swoje zdrowie/czas na bezcelowym serfowaniu po internecie.

A co twoim zdaniem nie jest marnowaniem czasu? Moim zdaniem, to sprawianie sobie przyjemnośći, a więc czas spędzony przy kompie to moim zdaniem nie jest strata czasu.

A co do zdrowia - Tak trudno wyskrobać z 30 minut na jakieś ćwiczenia?

@Down

Od razu wnioskuje o zbanowanie tego osobnika. Będą z nim same kłopoty, wystarczy popatrzeć na jego komentarze w newsach na stronie głównej.

@Edit -

Wydaje mi się, że Anonów też można podciągnąć pod ten temat.

Dixell jesteś żałosny, jak zablokują ci fejsa to wtedy zaczniesz płakać

Można posiedzieć przed kompem pare godzin, ale też trzeba wyjść na dwór na świeże powietrze:P

Można posiedzieć przed kompem pare godzin, ale też trzeba wyjść na dwór na świeże powietrze:P

Dla niektórych i wychodzenie to strata czasu.

Ja osobiście jestem całkowicie "Za" Anonymous. To co amerykańce z nami robią to przegięcie pały.

Fejsa, dobre. Ja nie korzystam z tych popularnych portali. Moze i siedzenie na necie sprawia frajde, ale i strasznie uzaleznia. Spore ograniczenia w pewnym stopniu by to zmniejszyly co byloby zbawieniem ludzkosci. Internet to zuuo!

Jestem stanowczo przeciwko wprowadzeniu ACTA ale nie popieram działań tych hakerów niemniej jednak uzyska się dzięki temu zamierzony efekt czyli żarliwą dyskusję na ten temat.

Wprawadźmy ACTA bo TY jesteś uzależniony od internetu? Hmmmmm... Odetnij kable, to pomożesz i sobie i nam, albowiem słuchanie ( raczej czytanie ) takich postów jest żenujące i gorszące.

Wprawadźmy ACTA bo TY jesteś uzależniony od internetu? Hmmmmm... Odetnij kable, to pomożesz i sobie i nam, albowiem słuchanie ( raczej czytanie ) takich postów jest żenujące i gorszące.

Tu nie chodzi tylko o mnie. Sam zapewne nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze jestes uzalezniony. Tak samo jest z alkoholikami. Mimo iz napisalem, ze jestem uzalezniony od internetu nie oznacza, ze siedze caly dzien przy nim. Wiesz, wiele osob nie zdaje sobie sprawy, ze jest od czegos uzalezniona. Domyslam sie, ze gdyby nie internet to na swiecie nie byloby tylu grubasow i anorektykow. No i wiekszosc mialaby lepsze oczy. Jeszcze tych korzysci z pareset by sie znalazlo.

Ludzie za bardzo panikujecie. Dix ma racje :)

a broncie sobie ACTE juz nie wjedziecie na to forum bo zamkna duzo jest tu lamania praw autorskich a juz nie wspomne o wsyztkich stronach na swiecie :( na akzdej jest .

Fakt, ACTA zablokuje m.in. tą strone. To dzięki internetowi otworzyłem oczy. Niby skąd mam czerpać informacje? telewizji? Gdzie dostajemy jakiś mit zamiast informacji? Po ACTA zostanie bardzo mało stron. Dix A te twoje przemyślania, nie wiem, jesteś psychologiem czy co? Bo na takiego wyszedłeś, serio. Nie lubisz internetu nie korzystaj. I Z JAKIEJ CHOLERY MASZ MI MÓWIĆ CO MAM ROBIĆ?!

@up

On w kulturalny sposób wyraża swoją opinie ,a ty uważasz ,że mówi Tobie co ma robić?! Dyskutujecie o cenzurze ,a dokładnie tego nie doświadczyliście i chyba za bardzo co niektórzy tego nie rozumieją.

Dix ma rację. Nie jestem za tym aby te ACTA wprowadzili w życie ale z drugiej strony po jakimś czasie ta zmiana wyszłaby na lepsze. Ludzie po prostu musieliby się przestawić i 'dostosować' do tego. Sam spędzam sporo czasu przy kompie i jestem świadom tego, że uzależniłem się w pewnym stopniu...

ACTA hah co oni jeszcze wymyślą ? Niby wolny kraj a wolności zero będą nas sprawdzać co my robimy. Ten kraj schodzi na psy. Anonymous poniekąd ma racje bo broni nas internautów. Każdy ma swoje zdanie . No ale nie powiecie mi że ten rząd nasz nie jest chory

Temat został zamknięty. Powód: Temat o ACTA juz istnieje, moze nie przenosmy ciezaru rozmowy z jednego topicu na drugi? Jak tak bardzo zalezy wam na ankiecie, to mozna ja wprowadzic do tamtego topicu, ale wszystko i ta wynika ze slow, ktore przelewane sa na kolejne strony tematu. Ten zamykam.