Antyperspirant

Wiec mam problem. Strasznie sie poce pod pachami. Nie zaleznie zima, lato, wiosna, ubrany lekko czy w zbroi. Mam taki problem. No i chcialbym sie zapytac jaki antyperspirant najlepiej stosowac.

Wszystkie Fa, nivea itp testowalem, wiec chodzi raczej o cos z apteki. Tyle ze z nimi jest inny problem. Czynnie uprawiam sport i calkowita blokada potu moze sie chyba zle odbic na moim organizmie. Dlatego wysuwam zapytanie. Czy ktos ma taki problem, co stosuje itp.

ogol się pod pachami :lol:

W sporcie który uprawiam to i tak jest koniecznosc :P

zgól trawnik i po problemie

Ps.Jak już jesteśmy przy takich tematach, to wie ktoś co mogę poradzić z pocącymi się jajcami? strasznie mnie to denerwuje i nie wiem, czy powinienem je umyć, czy nakremować je tranem.... <_<

Jezu ludzie przestańcie już z takimi tematami lol.

warn_ico.png
Warn za głupi post. - crracked

Pytaj w aptece o etiaxil lub antidral (tańszy odpowiednik).

Anubis czego sie czepiasz. Pisze bo chce znac opinie, moze ktos mial podobny problem. Nie masz nic do powiedzenia- po prostu zamknij sie. Posty sobie mozesz gdzieindziej nabijac. Na jajca pomoze amputacja, pewno i tak Ci sie nie przydadza.

Metal uzywales tego ? Jak sie sprawuje w ze tak powiem ekstamalnych warunkach?

W moim przypadku nie działa nic innego jak reksona w sprey'u albo sztyfcie, tych z apteki nie testowałem.

No właśnie w kwestii tych kosmetykowych niestety nic nie działa. Próbowałem te najmocniejsze i efekt zawsze taki sam :/

To niby nic takiego, ale jednak przeszkadza, a wydać 30-40 zł na coś co nie ma działać nie mam ochoty

Rexona w sztyfcie, ewentualnie Nivea.

Najlepszy wg. mnie:

"Super Deo" - naturalny minerał w sztyfcie.

Dostępny w aptekach.

@ishtar

Od pół roku używam antidrialu. Działa bardzo dobrze, niweluje wszelki nieprzyjemny zapach. W aptekach około 20 zł.

Czyli mowisz ze dobry zakup. Tylko boję się że przy moim trybie życia, może to odbić się na moim zdrowiu.

Ale wielkie dzięki, masz "Lubie to"

Biegam, ćwiczę na siłowni, a teraz zaczynam również pływać na kajaku. Nie zaobserwowałem u siebie żadnych hmm objawów. Jedynie jeśli zaaplikujesz sobie antidral na zapoconą skórę to swędzi jak cholera.

Nic więcej do życia mi nie potrzeba :P

Wielkie dzięki, będziesz w Toruniu masz piwko. Można zamknąć w takim razie, gdyż wszystko wiem

Wiec mam problem. Strasznie sie poce pod pachami. Nie zaleznie zima, lato, wiosna, ubrany lekko czy w zbroi. Mam taki problem. No i chcialbym sie zapytac jaki antyperspirant najlepiej stosowac.

Wszystkie Fa, nivea itp testowalem, wiec chodzi raczej o cos z apteki. Tyle ze z nimi jest inny problem. Czynnie uprawiam sport i calkowita blokada potu moze sie chyba zle odbic na moim organizmie. Dlatego wysuwam zapytanie. Czy ktos ma taki problem, co stosuje itp.